4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
Hoz_Hun #1649 Például én (31), de úgy látom Trucker39 sem gyerek már (sem akkor ha 39 éves, sem akkor ha 39-ben született :)). -
#1648 ezzel az utolsó utánival vannak a gondok. Nem akar több könyvet írni! Ezért fog meghalni Harry és Voldemort is! -
#1647 A gyerekes könyvekről beszélve, magam is olvastam minden részét. Először azért, hogy magam alkothassak róla véleményt. Később meg már azért, mert érdekelt. Több helyen elgondolkodtatott, hogy nem is annyira gyerek könyv ez a mű. Vagy már öregszem? (A "korom" könnyen kitalálható a nickemből)
Mindent egybevetve, várom a befejező művet, bár szerintem a rajongók úgyis kikövetelnek egy úgymond, utólsó utáni könyvet. -
csgj #1646 hát én is azt mondom! :) A negyedik résztől meg aztán főleg nem az! A hatodikra még rá is került, hogy "12 éven aluliaknak nem ajánlott" :D -
#1645 sztem egyáltalán nem gyerekes. Én tudok egy csomó felnőttről akik olvásták és alig várják az újabbat! -
csgj #1644 ja, akkor hozzászólok a tropichoz végre HP témában: Én asszem pont 11 évesen kezdtem el olvasni az első résztől a könyveket. Szóval együtt nőttem fel Harryvel :) Most is egy szinten vagyunk: 16 éves vok, ő meg a legutóbbi (hatodik) részben volt 16 éves. Elolvastam az összes részt, többször is. Megnéztem az összes filmet (lehettek volna sokkal jobbak is, de ez általában így van a könyvadaptációknál), és játszottam az összes játékkal (a negyediket nem nyomtam végig...sztem az elég nyomi lett..). Tulajdonképpen a Harry Potter könyvek térítettek az olvasás, és a fantasy világába. Aztán 12 évesen (nemtom, hogy ez hatott e rám) már elkezdtem könyvet írni. éljen! xD Azt pedig nagyon rühellem, ha valaki azzal kezdi el szekálni a HP könyveket, hogy milyen gyerekesek... Meg hát egyesek úgy látom, hogy cikinek érzik, ha vki ezt olvassa... Csakhogy az ilyen emberek azt se tudják, hogy pl Dumbledore-t eszik e vagy isszák :D -
#1643 visszaolvasol kiderül hogy több szó van a könyvekről mint a filmről :) -
csgj #1642 ahha...így már teljesen világos :) -
#1641 mert ez a könyv topic-ja csak átkerült ide :) -
csgj #1640 könyvben jó is volt összehozni őket. de a filmes Ginny-t jobb lenne lecserélni valami vagányabb lányra, mert a 6. részben is (a könyvben) már egy nagy pasizós dumagép... -
#1639 pont azon vitatkotunk a barátnőmmel, h milyen húzás volt h a Harry beleszeret a Ginny-be! Szerintem tök cukik leszenk majd filmen -
csgj #1638 azt nem értem, hogy miért nincs ennek általános, vagy saját fórumos topicja... azaz, hogy a könyvnek miért nincs... -
#1637 Hatásos... -
Cat 02 #1636 oupsz ? :S
és jó ? :) -
#1635 Már vagy 9 hónapja ·· -
#1634 már rég -
Cat 02 #1633 4 már kijött filmben ? -
#1632 vagy a végén harry lesz a roxfort igazgatója, és dudley lesz a gondnok -
#1631 Sztem mind a ketten kinyiffanak, csak így lehetséges megölni a voldemortot! Vagy a két barát (Ron, Hermiona) feltalálja a halott felélesztést -
#1630 Sztem azaz ötlet: hogy felébred 1 balesetből... hát... eléggé zizi...
Sztem az lesz hogy kinyírják 1mást voldemorttal és sajnálják harryt és bla bla minden jóra fordul hála a kis túlélőnek aki nemis olyan kicsi már és ... nem is túlélő... -
#1629 Én is nem rég olvastam. Most a Bravo-ban róla egy cikk! -
#1628 A filmet 2007. július 19-án mutatják be Magyarországon..... soká van még :( -
#1627 Szuper!! Alig várom?? -
#1626 "A Westminster metróállomást hétfőn lezárták a Harry Potter legújabb részének forgatása miatt, írja a Yahoo. Többezer utast érintett a forgatás, a közlekedési csomópont ugyanis három metróvonalt köt össze. A varázsló diák nemcsak azért okolható, hogy lezárták a Parlament árnyékában elhelyezkedő állomást, hanem azért is, hogy bezártak olyan turistlátványosságokat, mint a London Eye óriáskerék, vagy a westminsteri apátság. A Harry Potter és a Főnix rendje című ötödik részben, az ötödik iskolaévben Harry Potternek nem hiszik el diáktársai, hogy visszatért a gonosz varázsló, Voldemort. Pedig visszatért. A filmet 2007. július 19-án mutatják be Magyarországon." -
#1625 Hát ezt sztem már ismerjük :D:D Gondoltad volna?? -
#1624 majd talán hétvégén de addig jóez:
http://www.sg.hu/galeria/984058800/9840588001105556716.gif -
#1623 valaki összedobhatna 1 új banner-t a régi úgyis elavult. -
#1622 de mennyit?? -
#1621 hmmm még várhatunk mind a könyvre mind a filmre :D -
#1620 Imádom a Harry Potter összes részét! Olvastam magyarul és angolul. Alig várom h kész leygen és bemutassák az ötödik filmet!! -
Cat 02 #1619 könyvek sokkal jobbak mint filmek :D -
#1618 Szerintem probald meg elovasni a könyveket hátha azok tetszeni fognak. Én először az elő 3 filmet láttam és utánna elkezdtem olvasni a könyvet, nekem annyira tetszett hogy le se tudtam rakni egyhuzamban elolvastam az első könyvet. Aztán alig vártam hogy hozzájussak a többihez is. A hatodikat 2 nap alatt siekrült kiolvasnom pedig nem kis könyv (600 oldal körül van). -
#1617 én eddig a könyveket nem olvastam csak a filmeket láttam mega játékokat vittem végig, de azok nagyon tetszettek :)
nagyon várom már az 5. részt !
csak ennyit akartam hozzáfűzni a topichoz... -
Cat 02 #1616 az lesz ;)
7 sajna emiatt rövid lesz de nem baj :D -
Kanál #1615 valószínű igen :DDDD -
vg #1614 Nem biztos, hogy meghal! Szerintem inkább az lesz, hogy felébred egy baleset okozta kómából, és kiderül az egész egy hosszú álom volt! -
#1613 -
#1612 Dumbledore's Army -
#1611 friss kép 1
friss kép 2 -
Cat 02 #1610 honnan van meg ?