NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
PayaVP #1334 Sorry az előzőért nem akartam véletlenül durván spoilerezni...
TEHÁT SPOILER
Én pont az ellentábort képviselem. Sztem Dumbledore-nak el kellett buknia valahogy, mivel a történet szerint erősebb varázsló mint Harry, de Harry-nek kell legyőznie a gonoszt. Sztem Piton direkt ilyen se ide, se oda típusú karakter. Nagyon tetszett a jelenet ahogy végzett Dumbledore-ral, abba minden benne volt. Nem volt benne semmi trükk szvsz. Dumbledore melléfogott. Lesz csavar a történetben még, biztos vagyok benne, sőt még azt is meg csavarja az írónő és végül csombékot köt a dologra. De a tényen nem változtat. Piton megölte Dumbledore-t. Hidegvérrel, kegyetlenül, Harry szeme láttára. És ezért bünhődni fog. Nagyon tetszett a könyv vége. És az is h nem lett ugyanolyan a gyász mint Siriusnál. Sokkal nagyobb a kétségbeesés, mégis Harry képes volt mosolyogni néhány vicces Dumbledoreral kapcsolatos emléken. Szinte ugy éretem mintha az igazgató mondaná neki: "Ne búsulj ezen, vedd fel a harcot, de emellett légy boldog és mosolyogj." Sztem az igazgatóhoz méltó búcsú volt.
Sokkal izgalmasabb kérdések is vannak?
1. Ki az a R.A.B?
Én személy szerint Regulus A. Black-re Sirius öccsére tippelek akivel halálfalók végeztek...
2. Végülis hogy van akkor ez a 7 Horcrux?
no.1 Voldemort Naplója - Harry elpusztította
no.2 A Fekete ékköves gyűrű - Dumbledore elpusztította
no.3 Mardekár Medálja - R.Black elpusztította (a levélből kiderül)
és a megmaradt négy:
no.4 Griffendéltől vagy Hollóháttól valami ereklye.
(Mint tudjuk a kard nem lehet már pedig az az egyetlen ismert griffendél
ereklye. Tehát a hollóhátas)
no.5 Hugrabug serlege
no.6 Nagini
no.7 Maga Voldemort
Tehát 2-t kell felkutatnia Harrynak, majd végeznie kell Voldemort kígyójával és Voldival is... Meg persze jópár szereplőnek halnia kell bűnei miatt: Fenrir Greyback (Lupin és Bill miatt), Bellatrix Lestrange (Sirius miatt), Lucius Malfoy (mert szőke), Perselus Piton (Dumbledore miatt). Rajtuk át kell gázolnia Harrynek, h elérje célját.
3. Hogyan tovább Roxfort?
Sztem az iskola maga marad, de már Harryék nélkül, sztem ők csak egyszer kétszer néznek el a kötet folyamán a suliba. McGalagony igazgatónő lesz, lesz egy uj (vagy régi) sötét varázslatok kivédése tanár. (Lupin? Mordon? Lockhart?)