Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini

Fleur Delacour - Clemence Poesy
forrás: cinematrix.hu

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ebbõl latszik hogy odafent nincs megírva.

magus
egész jó lett. Nem egy nagyon jo film, de jobb mint az elso ketto. bar az nagyon zavart hogy beraktak a hegyekbe mert nem is ugy volt meg irva meg nem is ez volt az elozoekben

ja

wizy
(szüleim mobiljárol küldtem ám SMS-t:-))) )
winnie és Bad Boys: köszi:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

fizetni a filmért?
és feliratozva

A seven warezen fent van angolul

ja, de attól még novemberben rádöbbenhetnek, hogy 1. elszaladt a film hossza, és hogy 2. dupla rész, dupla bevétel😊
Dzsini
többször leírták, és a rendezõ is lenyilatkozta, hogy nem szándékozik megszabdalni a 4. részt - a forgatókönyv jelenlegi állapotát pedig látta JKR, és neki tetszik 😊 (ami nem jelenti azt, hogy mindenkinek fog, de a 3 nekem bejött 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Csak azt nem értem hogy a HP filmeket megcsinálhatnák 3 órásra vagy 3,5 órásra

nem hülyék, õk sem. az utóbbi 5 évben egy film volt, ami 200 percen túl mert menni, az istenek és hadvezérek - meg is bukott. talán meghúzhatják, és szerintem meg is fogják, hogy pár hét eltéréssel mutatják be a kettészabdalt 4. vagy 5. részt. logikus húzás lenne.
1. letöltöd a szinkronosverziót
2. a feliratok.hu-s magyar feliratot átszabdalod 3cd-sre
3. megvárod, amíg valaki átszabdalja 3cd-sre
wizy
na én most töltöm a HP3-at (TC.SVCD-Chakra verzio). nem tudtok hozzá feliratot? ha lehet, akko angol. a feliratok.hu-n nem találtam csak magyart, de az nem olyyan jo.

Mhosah Myth
de talán ha hosszabb jobb mert nem hagynak ki annyi mindent.... De egyébként is nem a háromra értettem a hozzászólást, hanem a négyre vagy az 1-2re...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
minek nem volt elég 2 órát végig anyáznod?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
Csak azt nem értem hogy a HP filmeket megcsinálhatnák 3 órásra vagy 3,5 órásra és akkor sokkal több minden beleférne csak attól félnek hogy elesnek a nyereségtõl mert a kis ovisok nem bírják végigülni és az anyuci el sem viszi õket egy ilyen hosszú filmre... Pedig sokkal jobb lenne... Én szivem szerint még 9 órát is végigülnék persze 5 10 perces szünettel de tök állat lenne...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Már nagyon várom a négyet de egy filmbe nehéz lesz besûríteni a negyedik részt.... Eleinte úgy volt hogy két részre bontják de szerintem azért rakták egybe, hogy még beleférjenek a régi színészek....

Most már mûködik.

LezLee
Vagy kodek-gond, vagy eleve ilyen szar. Mivel moziban felvett anyag, ezért nem kell tõle túl nagy minõséget várni.
És még valami.
Recseg a hang mi lehet az oka?

Bandee1987
hát nem winmediaplayerrel...hanem pl. powerdvd-vel.
Persze elõbb az image-t ki kell irni cd-re, vagy létrehozol egy virtuális meghajtót, és arra töltöd be az image-t.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

svc-ket hogyan kell elinditani?

Ha svc-be töltöm akkor az ugyanúgy kell inditani mint a többi nem svc filmet?

Igen
miért

Bandee1987
A szinkronos változatot töltöd?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hát igen

wizy
az lesz majd:-)) igy töltöttem le a Lotr2-t is:-)))

Amikor nincs otthon akkor töltsd.
És ha észrevenné rejtsd el a gépen.

Jobb nincs.

wizy
hát te nem ismered a tesomat.... õ nem tölti le, neem se engedi, hogy letöltsem, mert "majd megnézem moziba....", és nem fogja fel, hogy én itthon, feliratosan szeretném megnézni, mert szvsz a magyarhangok nagyon rosszak:-)

nem mondod, hogy fizetõs helyrõl töltöd!
Punkerwork
és?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

wizy
eh, tesom nem akarja letölteni:-(

Én most töltöm

wizy
én már egy hete tudom:-)) onnan fogom majd letölteni; már ha a tesomat sikerül meggyõzni, hogy töltse le:-)

Mhosah Myth

Nem emlékeszel??? Pedig volt benne egy... Szinte az egész filmben benne volt. A végén ott volt a seprûkibontásnál is!!!

Punkerwork
kösz de nem

Lelehet tölteni a Harry Potter és az Azkabani Fogolyt.
A seven warezrõl.

Punkerwork
1-2 részben benne volt de a 3-ból kimaradt, ezért raktak bele helyette mást gondolom a különbség hogy Lee karakterével nincs bajom.

wizy
sztem benne volt Lee..... legalább is én emlékszem egy rasztahaju srácra, õ fütyült kétujjal a HP2 végén:-)) de az lehet, hogy nem Lee volt, de szerintem annak szánták:-)

Punkerwork
cigányokat leszámítva nincsenek faji elõitéleteim 😊

Mike
nem emlékszem egy dagadt niggerre se, fasiszta barátom

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

rasszizmus unrulez, legyél büszke...
Bandew
Lehet, hogy muszály volt, mert még a végén rasszistának titulálták volna a filmet. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
No igen, de mivel Krum is oda jár, ezért akár bolgár is lehet. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
a könyvben szereplõ Lee-t kihagyták, szerinted miért raktak be plusz négert? lehet õk kevesebb lóvét kértek a szerepért? amúgy mindegy nem ez a lényeg csak ez is 1 bosszantó részlet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem az a bajom hogy négerek vannak a filmben hanem az hogy szinesbõrûeket raktak be akik a könyvben nem szerepelnek csak azért hogy ne csak fehérek legyenek benne....

1. néger van a könyvben is
2. milyen jólértéesült vagy, hogy tudod, hogy azért rakták be, hogy ne csak fehérek legyenek. ki súgta meg neked ezt, fiatal barátom?😊
3. miért ne raknának be adott esetben nemlétezõ karaktereket? ha jk rowlingnak megfelel, akkor szerintem punker se elégedetlenkedjen
Mhosah Myth
azt a dagadt niggert már már fõszereplõnek tüntették fel...

Punker
nem errõl van szó, csak minek raknak be nem létezõ karaktereket?

wizy
nem ismerjük az összes Roxforti tanulót, akkor honnan tudjuk, hogy mind fehér-e?