Hirek a Max új verziójáról
-
YMan #530 az itthoni reklám piac az én ismereteim szerint olyan hogy mindíg az cég ismerősei viszik el a munkákat. :) Amúgy a broadcast reklámkészítés egésszen más müfaj mint a többi. Egy ilyen cégnél voltam korábban állás miatt tájékozódni és azt mondta hogy karakter animáció nem nagyon van... (lásd tamponreklámok :))) Ilyen téren ajánlom Gaborca -át megkeresni akit személyesen egy igen jó arcnak ismertem meg. Elég régi motoros a szakmában és kellően szerény volt mindíg is. :)
Freak az itthoni multimédiás cd-romok piaca....
tömény silányság. annyi színvonaltalan és tartalom nélküli termék van hogy észvesztő. Ismerek pár kiadót és nem is nagyon arra gyúrnak hogy valamit kapjon is az ember a pénzéért. sajnos. persze a piac is kicsi.
Amúgy a mai "nagytudásu programok" korában romantikával gondolok vissza arra amikor még Amigán meg 486-oson Imagine-el kellett egy golyókból összerakott groupolt emberkének élethü járást csinálni:)
Amúgy ha profi akarsz lenni szerintem szakosodni kell egy fő irányba mint pl. az
animáció/karakter animáció/modell építés/Textúrázás/stb mivel nem véletlen hogy a "nagyok"-nál mind megvan mindenkinek a speckó területe.
lenne egy kérdésem a publicnak: valaki tudott már használni xref objectként összegroupolt tárgyakat? mert nekem nem hajlandó rendesen megcsinálni/frissíteni. Amúgy a bal szemem állandóan sír a Max miatt. Régen azt hittem hogy az Imagine- egy nagy bugtenger de rá kellett jönnöm hogy a max lazán felülmúlja.