Hirek a Max új verziójáról
  • Aldaryn
    Na, üdv *itthon*.
    A parkoló, ahogy nézem, nem lesz több úgy 200-300E polynál. Persze ebből a legtöbb a villanypóznák lesznek. Azok egyenként úgy 10-20E poly, és van belőle pár. De nem olyan vészes: Az egészet úgy csinálom/csináltam meg, hogy a viewportban csupán 1000-2000 polysok, a renderelésnél húzza csak fel a subdiv ennyire.
    Szal a lényeg: Egy éjszakára ott kell hagyni majd a gépet. Mert memóriailag szerintem a projectet kb 2GB bírná el. De ha egyszer ott van hagyva, akkor az XP szépen elswappelget, amíg elkészül a virtuális tár, aztán abból úgy fele sebességgel a Brazil eldolgozgat. :) A röhely persze az, hogy nekem pl. van 1G memóriám, de ha az eltárolandó geometria már 1 bittel túlmegy rajta, akkor ugyan ott vagyok, mintha pl. csak 128MB lenne... Szóval mind1.
    Mellesleg ez tapasztalat. Anno a virágocskámat kirendereltem 4K-ban, öszesen 5subdiv iterációval, ami kb 4M polygont eredményezett. Materialok, meg minden nélkül... A gép 3órán át dologzott a swaptárral, és utána kb 20perc alatt lerenderelte a képet.... De nem fagyott meg, pedig volt vagy 3G a swaptár.

Na jó, abbahagyom a mesélgetést.