Hirek a Max új verziójáról
-
Hat nekem csak 1200 Tualatin, meg 320MB SD, meg 40K-s savszelesseg, ha jo napja van az indexnek...
Phantom: Shaget meg nem sikerult rendesen kitapasztalnom, meg most fel se tudom tenni, mer elfelejtettem hogy kell... :)) Szoval a fu extraprimitiv modon scatterrel keszult, amit a brazil raadasul brutalisan lassan kezel, szoval eleg bajos.
Nyiri: OK, de megneznem milyen ember veszi kezbe ezt a "fegyvert", hogy ne rozsdasodjon :))
Koszi a hozzaszolasokat, nem is tudom miert nem szaraz fuvet csinaltam, na mindegy.
Aldaryn: ja, tudod egy ilyen arcot is fel tud picit duhiteni, mikor az elso sorban egy ***** ***** ****** bejon cigivel a kezeben, es megegeti a kezemet. A sok drogosrol meg ne is beszeljunk... De kemenyen helytalltunk!! :)
Ja, asszem ez a kocsi lesz megis inkabb a projectben: (elore is bocsi a majdani renderelo egyentol, mivel ez a korabbiaknal joval tobb poligonbol all)

Nem tudom miert nez ki olyan erdekesen a az elso lampak kozti beomlo, nameg tenyleg elkelne mar egy HDRI, de sebaj ,majd a parkoloban lesz eleg dolog, ami tukrozodik rajta! :)