3DS Max 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

youth
Poly-ban mindkettõt (kéz, ponty), nem tudom sehova feltölteni csak magyar serverre... 😞(((

Nem tudtok jó külföldi servert ami ingyense??

A redrival szar!!!!

Youth

PhantomW
jó lett a kép nagyon

The World is Yours

mivel modellezted?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

SaWo
Gratulation 😉

UFF! 😊 nagyon szep a kez!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

youth
Nem csórtam semmit egyedül a háttér fénykép de azt is én csináltam a kezet és mindent modelleztem...
Kösz

Youth

honnan csortad a kezet, mondjuk kisse noies, de nagyon vagany az egesz! 😊

youth ez marha jol nez ki! 😊

youth
Én beszéltem Matrixal icq-n és azt monta az enyém elment szóval én nem töltöm már fel megin, de ha valakit érdele ide feltettem a kész "mûvet":

http://youth.uw.hu/07.jpg

Mostmár úgyis vége van a versenynek...

Youth

hetvegere meglesz, sajnos eleg sok dolgom van de ne hagyjatok ki mert! 😊

hehe parkolo, varjatok, akkor abba belemodellezek egy bevasarlokocsit! 😊

SaWo
Sárcok.A tegnapi határidõvel 5-e lezárult a fegyverek verseny.Aki az email-es címre küldött volna képet, az tegye már meg, hogy ide is feltölti a wersenyképét, mert kérték a zsûritagok. Biztos elfogadják, ha még valaki ma adja le. Szóvasal a szervercím:
Légyszi töltsd fel a versenyképedet a romatraktoros ftpre!
host:ftp.x3.hu
login:maxplugin
jelszó:romatraktor

SaWo
Akkor ide lehet maxos kérdéseket, válaszokat írni. Aki akar a 4K képben bennelenni, az izzítson egy kocsikát magának poligonokból.

Köszi. azt már letöltöttem, de az a 193 oldal mégsem ugyanaz, mint a biblia 1200 oldala.
De köszönöm a segítséget , megnezm a max 5 fórumot
youth
Szia!

Miérrt nem a max 5 fórumba írsz ott is foglalkoznak ilyen témával...

Válaszolva: aszthiszem a www.render.hu -n a letöltések között vagy hol van egy letölthetõ max 4 könyv nem discreet biblia de magyarul van és sok dolog benne van.

Bye

Youth

Hi. Gyerekek, nem tud v.ki valaki 3ds max 4-hez "bibliát"???
Most akarok beletanulni a dologba, de kéne v.mi iromány is hozzá. Ha van eladó könyv, az is érdekel, ha pdf az is jó lenne. Bármi, csak segítsen rajtam.
Aldaryn
Csak próbálgatom a HTML formázásokat... 😊

per aspera ad astra

Aldaryn

Hello!

per aspera ad astra

youth
Itt van még Nyíri is szerencsére 😊

http://free.x3.hu/youth3d/Nyiri.jpg

Youth

Aldaryn
Ha valaki még nem küldött képet, akkor nagyon siessen! DE TÉYNLEG! Nehogy valaki véletlenül hozzászóljon a fórumhoz! 😊

Egy kevés ideje még van. MA majdnem pontban 22:00-kor fogom postolni a hozzászólást!

ÚGYHOGY: HAJRRRRRRÁ

per aspera ad astra

youth
Bocsi SaWo nem írtam ide:
19 éves informatikus hallgató vagyok. A Max-szal kb 4 éve foglalkozom. Sajna sok idõmet elveszik a vizsgák, de szabad idõmben mindig 3D-zek, illetve másik nagy favorit a görkori ...
Sok sikert kívánok mindenkinek a további munkájához, remélem a 4K. képre jobban felkészülök 😊
SaWo

Youth: 16 éves gimnazista vagyok (informatika szak)Maxal kb 1-2 éve foglalkozom, Rhinoval kb 2 hete... Amikor nincs semmi teendõm szívesen 3d-zek, de emellett kézizek sportszerûen és biciklizek gyakran 😊 Azért modelleztem le a Trabit mert nagyon közel áll a szívemhez (csaldnak régen volt, stb...)
Youth

Youth

SaWo
Gyerekek, ne feledjétek a pár soros ajánlót, illetve bemutatkozást, hány éves vagy, hány éves max tudás áll mögötted, stb., amit megbeszéltünk ...
Ja és ne az x3-on legyen már, mert az hibát fog kiírni a linkelésnél.

youth
Nos én este megyeke el haverokkal úgyhogy ha gondoljátok valaki írja be a 3K-adik hozzászólást... Szerintem Aldaryn írd te és akkor a te képed is ott lesz.. mivel nem kaptam még meg a tied... szóval a képek:

http://free.x3.hu/youth3d/SaWo.jpg
http://free.x3.hu/youth3d/Quasar.jpg
http://free.x3.hu/youth3d/Frenkie.jpg
http://free.x3.hu/youth3d/Youth.jpg

Eddig ennyi jött... ha valakinek van képe mondjun címet és remélem Aldary felteszi ma este mivel már a 2999nál tartunk... persze ha gondoljátok még várhatunk...

Youth

youth
De siessetek a képpel mert elbasszák a végén a 3K-t 😞((

Youth

youth
Figyu, attól mert nem nyúltál hozzá attól még küldhetsz egyet... ne csinálj ebbõl gondot hogy régen készült az a kép...
Ide küld légyszi:

[email protected]

(szerintem a repcsis képed is jó nekem nagyon tetszik de amelyiket gondolod...)

Youth

SaWo
Könyörgök, Ide írjatok, ne a a max 5 fórumba, már 2999. képnél tartunk, nem hiszem el, hogy az emberek nem tudnak olvasni, csak írni 😛PPPPPPPPPP

Hela, en mar fel eve nem nyultam maxhoz, mert nagyon el vagyok foglalva a suli, meg egyeb problemak, remelem nyaron mar tudok foglalkozni vele

youth
Aldaryn, te jobban ismered LionTr-t... nem tudnál neki szólni?

Hol vannak a többiek (Nyiri, Gix-er, Nenad, SoftFx, Freak, Galy és a többiek...)????

Bocsi akit nem említetem volna csak fejbõl õk ugrottak be...

Youth

youth
Üdv!
Eddig SaWo, Frenkie és Quasar adta be a képet... Többiek????

Aldaryn: én a képre írtam pár szót (miben készült render ilyenek...)

Youth

Aldaryn
De valakirõl már megint kiderült, hogy ha beír egy fórumba, még véletlenül sem olvas vissza semmit... 😊)

per aspera ad astra

Aldaryn
Ezen kívül jó lenne, ha mindenki írna 3-4 sort magáról, a képrõl, vagy a fórumról. Tökmind1, hogy mit, csak egy olyan 3-4 sort...
Ez a 3-4sor ott lenne a képe alatt.

per aspera ad astra

FRenkie
hello midenki! sajnos most nemleszek pár napig mert e mostani gépemet eladom és veszek uj konfigot,szóval amíg megy a tranzakció addig nem leszk 😞 ha megtudtok megvárhattok a 3k. képpel,de már elküldtem a képet is, a bezsédemet is 😊 szoval minden OK. szerda este jelentkezem mindenképpen!jó munkát addig is!
FRenk|E

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

youth
SaWo> Te nem akarsz képet berakni? mert légyszi küld el a

[email protected]

ra... ide várjuk a képeket aztán úgy néz ki Aldaryn serverére rakjuk fel a képeket mert az X3 nem mindenkinek hozza be jól a képeket...
Szóval a képet küldd! 😊
Bye

Youth

FRenkie
hello mindenki_!ez jó ötlet sawo!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

SaWo
Akkr most ide írjatok léci, ne a max 5-be köszi!

SaWo
Nékem van komplett 1.09b. Adj ftp-t feltöltöm csak dobj rám mailt

max5ben benne van alapbol

LionTR
"abbiztos" 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Aldaryn
Le kell, hogy lombozzalak, az a caustics beállítás annyi volt, hogy pipáltam egyet. És úgy néz ki, pont jó lett, (Csak kicsit erõs... 😞 )
Amúgy tényleg az intenzitással kellene játszani! 😊 Meg HDR output, és talán utómunka...
A regather: Raytracelt GI egy kis pmap támogatással. A lényeg, hogy a pmappal kijelöli a rendszer, hogy "merre kereesse" a kamera a tényleges, majdan aktív sugarakat, és így EGY CSOMÓ idõd spórol meg... 😊 A végeredmény, pontos, és finom Raytracelt GI.

per aspera ad astra

SoftFX
Ja, Hogyan használtad a Causticsot?
Nálam nem akar olyan lenni( csak eltolja a fényt) mint nálad...NEM MÁSOLNI AKAROM A MUNKÁD, de olyan szépen néz ki az ajtó ablakain keresztül összegyõjtött fények a padlón...😊

SoftFX

SoftFX
Aldaryn: az analízis: Zöldebb már nem is lehetne...Nekem, csak az a bajom, hogy az oldalsó falakon nem látszanak semmilyen kisebb fényátmenetek (világosból-sötétbe)...mint nálad...

Szóval a beállításaim jók...csak a fény/foton intenzitással játszak.

Egy lámer kérdés: Mi az a regathering?

SoftFX

Aldaryn
Miért is ne? Mondottam, ha nem a fáról szól, akkor nyugodtan használj generátort. Aztán hiába a generátor, általában nem elég megcsináltatni a fát, "ki is kell díszíteni"! Pl mapping, levelek textúrája, stb....

per aspera ad astra

SaWo
Meint visszatérnék kicsit ehhez a pugginnal, vagy anélkül kéréshez. Aldaryn, fõleg a te véleményedre vagyok kíváncsi - de bárkiére ugyanúgy - a most készülõ sétány c. képemben illendõ-e fagenerátort használni? Merrt végülis abban a képben nincs fõ objektum, valójában csak az oszlopok, szökõkutak készítését akartam gyakorolni loft-tal ...

Aldaryn
Pár nep, és rendben leszek... 😊 Amúgy szerintem ma nyolc után leszek neten....

per aspera ad astra

Aldaryn
Max4, max5 ua. A menüben: views/viewport background. Ha az environment settingsben adtál meg háttérképet, akkor azt is be tudod itt kapcsolni (Use environment background) Amúgy meg ahhoz, hogy mutassa a háttérkéet, be kell pipálni a Display Background-ot.
Mail pedig ment! Akkor is!

per aspera ad astra

LionTR
Aldaryn: milyen mél ment? En nem kaptam semmit.
Akarki: gyors kerdes: hogyan lehet viewport moge kepet beaplikalni hatternek? (MAX4) Elore is THX!

Aldaryn: mikor gyogyulsz meg? 😊 szeretnek veled beszelget forumon kivul es online mert igy nem az igazi

Aldaryn
Amúgy mi a bajod ezzel a képpel? Szerintem már elég jó a megvilágítás. A fotonszámról pedig meggyõzõdhetsz: Rakjad az estimatort analízisre, és renderelj egyet úgy. Ha nagyon kevés a képen a zöld, és nincsen vörös, akkor ok a mueló. Ha pedig sok a zöld, esetleg vörös is van, akkor pedig vegyed alacsonyabbra a keresett fotonok számát. A max számot már ne növeld!....
Amúgy itt már csak a fények erejével kell játszadozni, semmi más. És aztán jöhet a regathering.

per aspera ad astra

Aldaryn
Juj, ezt a ronda kék izét, az XP-s felületet használod? 😄D
Lion: Mail ment. Nézz benne körül. Hátha van, amibõl le tudsz szûrni némi tanulságot. Majd valamikor átugrok, és megnézzük együtt, hogy mi nem oks.

per aspera ad astra

LionTR
Nem kerul eleg foton a falakra?! Ember, en orakig szarakodtam, de csak olyan kepet tudtam osszehozni, mint a mostani szobam kb este 8kor lehuzott reluxaval (mer pont a szobam elott van egy kulteri pilacs, es ugy tul vilagos lenne ahhoz kepest amit maxba produkaltam)!!! 😊 Mennyi fotont akarsz meg???