Hirek a Max új verziójáról
-
Mint mondottam vala, én szívesen elkészítem a parkolót, azonban van egy komoly problema: Az internetes sávszélesség. :(( Meg mondjuk az sem lebecsülendő, hogy azért mindenkinek megvan a maga kis kellemes méretű modellje, amit rendereléskor vassal is bírni kellene.
Szóval az ideális személy minden képpen rendelkezik a következőkkel:
- Gyors net, Gyors gép (RAM, főleg)
Mindezek mellett azt javaslom, hogy megcsinálom én a parkolót, amit mégis egyszerűbb küldözgetni (pl 1,5MB texmapokkal együtt) és valaki más gyűjkti össze a kocsikat, akinek elküldöm a parkolót, meg a beállításokat is. Na persze, ez a valaki más renderelne.
A parkolót úgy állítanám be, hogy mindenki küldene egyet a kocsija mesh-éből, nulla textúrával, és materiallal, egy szem group-ban, a pivot kedvéért. Az illető, aki majd renderel, ennek alapján a fullos kocsikat (szintén UGYANÚGY gropulva) hozzáigazítaná az általam beállítottakhoz.
Ha ez körülményes, akkor meg kellene nézni, hogy, smint lehet megoldani, hogy eljusson hozzám a cucc. Esténként úgy 10-10MB-ot le tudok szedni, ha felrakjátok valahova. Mellesleg rendereléssel sem lenne problémám gépileg. :D
Szal döntés mostantól átpasszolva nektek. Úgyis kómás vagyok. A parkoló készül. Valami jó, nagy kültéri helyszín. Ha lehet, akkor a sivatagban. :)