Hirek a Max új verziójáról
-
Hi! Megint vagyok. Sikerült elrendeznem a netes problemáimat. (bár még mindig agyon vagyok korlátozva..., de a kevés mindig több az abeszolúte semminél, nemde? )
Első kör: Nagyon sorry az elb*szott Shag Hair linkért. Holnap Lionnal feldobjuk. (ehhez nincs elég netidőm... :((( )
Második kör: Letöltöttem (ennyi év után) a Mayát. Adok neki egy esélyt. Hátha. Szerintem mindent ki kell próbálni. Ha nagyon megtetszik max megyek a másik fórumba... :D
Harmadik... : Szóval izé, sokminen történt itt errefel. Én is megpróbáltam (követve a népet...) a videókártyahúzást, de sajnos, annak ellenére, hogy jócskán túlpörgettem, nagyon elenyésző gyorsulást tapasztaltam csak. Az egyetlen előny talán az, hogy a wireframe render kb. kétszeresére gyorsult, ami azért mégiscsak előny... Bár még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy párszázezres kártyát nem pótolhat egy meghajtóprogram...
Lion: Nagyon cool az autó... legelső darabja. :)) Remélem hasonló lelkesedéssel pakolod össze a többit is belőle. S az is ilyen színvonalas lesz!!
SaWo: Nem cikizés terén, de szerintem valamit tényleg elrontottán a Lancián... Talán ha újra nekiállnál, valami más megközelítésből. Ha a szándék megvan, az eredmény sem lehet kétséges, csak az idő... Sok sikert. (mivel kérted, hogy mik a hibák: Szóval: Az egészből hiányzik a normális értelemben vett "görbe", minden olyan, mintha egy LEGO autót jól összetörtek volna... Mintha egy box két három boolean után kapott volna egy meshsmotthot. Ha ez spline alapú modellezés, akkor talán több élt kéne megrajzolnod. S most tényleg nem a "kis buzi kekeckedő (c) és (tm) " szólt belőlem.)
Na most ennyit. Lejár a netidőm. Aaaa. Kábelet akarok!!!