Hirek a Max új verziójáról
  • Aldaryn
    SaWo: A MAX egyik legjobb tulajdonsága, hogy szinte minden számbeli dolgot lehet benne animálni, márpedig a színek is ilyenek! A színt legegyszerűbben pl. a következő képpen: nyitsz egy material edittort, megnyomod lent az Animate gombot, az időszalagot a kívánt kockához húzod, a diffuse értéket pedig egyszerűen átállítod. Mintha egy gömböt tolnál odébb... na jó, nem... hülye hasonlat... :)
    Más: Nyitsz egy TrackView-t, azon belül: World\Medit Materials\A kívánt material\Shader BAsic Parameters\pl Difuse itt jobb klikkel a kockákon (ha vannak) kapsz egy külön színanimálási beállításokkal rendelkező lebegő ablakot.
    (...)
    DEx: Továbbmentem :)) Tényleg. Bár nemtom akkor minek rakták fel. Fura. Remélem lesz már lassacskán. Igazán kéne egy scene-hez a SubSurfaceScattering... így is jó, de úgy egy cseppet jobb lenne... A public test szerintem is jó, mostanában már csak azt használom... az #1022-es beszólásban említett képet is azzal csináltam, mármint rendereltem :) (...) QuickDirt kipróbálva... kösz.