• BenRIPclan
    Üdv!

Ha már szóbakerült a R.I.P. klán akkor hozzászólok én is. A lövedékek ballisztikája nincs benne a játékban, nincs annyira kihegyezve mint más játékokban mint pl. Red Orchestra-ban vagy mint valszeg a Sniper Elite-ben (nem volt még hozzá szerencsém). A golyók egyenesen repülnek, az automata fegyvereknek és pisztolyoknak van minimális szórása, ez illetve a hátrarugás a karakteredtől függ, hogy az illető mennyire jó lövész. Viszont meg van csinálva az ami sok játékban nem, fém és fa tárgyakon átmegy a golyó, illetve gellert is kaphat. Ez engem pl. nagyon meglepett mikor először észrevettem. Természetesen a gránátok, páncéltörő rakéták engedelmeskednek a gravitációnak, illetve az ágyúk lövedékei is ívelt pályán repülnek ha jól emlékszem. A tank-tank elleni harc elég realisztikus, bár ritka a játékban, inkább csak multiplayer-ben fordul elő.
    A modokról csak annyit, hogy a mi oldalunkon inkább csak az alap javítások, illetve néhány extra pálya érhető el, viszont a játékról elég sok infót összeszedtünk. Ha mod-okra és több pályára van kíváncsi még a HS-GF oldalt ajánlom.