tKool#2960
Ez már nem igaz!!!!!
Elkezdtem a játékot (már sokadszorra), csak most úgy döntöttem, minden nehézségi fokon végigtolom. Most a Hard-nál tartok. És ott afrika-1 pálya, reptér. Mindent megcsinálok, felrobbantom a tartályokat meg a repcsiket, kinyírok mindenkit, kivéve az olaszt, aki megadja magát, és elárulja, hogy hol az információs dokumentum. Meg is kapom a célok közé, hogy találjam meg. A könnyebb fokozatokon mindig jól látható helyeken volt. De most?!!! Sehol sincs. Már bepipultam, és szétlőttem mindent amit lehet, és akkor láss csodát! Az egyik kis szekrényben ott volt a dokumentum. Örült is a fejem, mint akinek végre kiesett az első tejfoga, de nem tartott ez sokáig. NEM LEHET KIVENNI A SZEKRÉNYBŐL AZT A VACKOT!!!!!! Erre elegem volt, és újrakezdtem, hátha csak bug. De a következő nekifutásra is ugyan ez volt, csak most már nem a hangárban levő kis szekrényben, hanem a térkép szobában az egyik szekrényben volt. ÉS MÁR MEGINT NEM LEHET KIVENNI!!!
Nem tudom, már hogy mit csináljak. Valaki tudna valamit mondani, amivel közelebb juthatok a megoldáshoz?