• Deathstorm
    """itt én is a saját szubjektív véleményemet, tapasztalataimat teszem közzé, azért játszok ezzel a játékkal mert ez tetszik, erről van tapasztalatom véleményem, ehez tudok tanácsot és segítséget nyújtani bárkinek aki kéri, és ennyi. Eszembe se jut olyat írni hogy ez vagy az a játék jobb vagy rosszabb, ezzel vagy azzal ne játsz mert nem jó, erre nem pazarlok energiát, mert nem érdekel (meg szerintem mást sem)."""

Eggyet értek.!!
    Ráadásul ez a Hidden & Dangerous 2 Topic és nem a "szerintem mi a legjobb játék" Topic!!

Az látod lehet,mert én is csodálkoztam hogy 2-3 map-nak ugyanaz a neve.
    Egy kicsit hülye kérdés:Ha csinálok a játékkal servert(szerver készítése)ami csak internetes lehet,azt ugye más is látja a severlistában?
    Csakmert csináltam egyet (Deathstorm-Hungary--hamár kevés a magyar próbálom összehozni a népet)de nemhogy magyar de senki nem jött be.
    Lehet hogy másik játékban volt mindenki.
    Hogy lehet az hogy vannak olyan serverek ahol nincs bent játékos mégis lehet csatlakozni?Fentvan aki csinálta de nincs benne,akkor hogy van??
    Nameg ha valaki baromkodik a serveren azt kihajítja az Admin.Az csak dedikált serveren lehetséges?
    A cseh emíljét nem tudod?
    Tudod amelyik a mappackot csinálta.