Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
red13 #1680 wahquarch: de igen pontosan ez a megoldás, csak nem szeretek minden nap borotválkozni, mert eléggé érzékeny a bőröm és nem nyugszik meg ennyi idő alatt teljesen. Bár jobb lenne szoktatni.
trabiubi: én se nagyon hallottam ilyenekről, de más termékben lehet úgyis kapni, hogy az van ráírva elektromos borotválkozás előtti balzsam/shave. Szóval gondolom igen. Egyébként elvileg a Magyarországon kapható termékek közül ez az egyik legjobb, mármint a proraso. Olasz a cucc, hát majd meglátjuk tesztelem.
Wattin: na ezt nem nagyon tudom. Igazából nem tudom hogy nekem milyen szőröm van. :D Alapból szőkés a hajszínem, így a szőrzetem is hasonló, így annyira nem látszik meg a borosta mint más sötétebb hajú embernek, de szerintem erősebb szőrzetem van, főleg nyaki részen. Bajusznál nekem egy állom borotválkozni, nagyjából 15mp az egész mire leszedi mindet és ott tényleg babapopsi effektus.
Beowulf: na ez királyság, nem is láttam még ilyet amihez ilyen tisztító "gép" van. Állat. Én mindig a csapban szoktam kimosni. :D