Mikor kezdtél el borotválkozni?
  • red13
    Látom megy a téma. :)
    Én idén januárban vettem egy Braun Cruzer 2-es elektromos borotvát, akkor 12 ezerért. Azért ezt választottam, mert többen ajánlották és azt tanácsolták, hogy a jóval drágábbak is ugyanennyit tudnak, jobban nem fogja levágni a 30 ezres sem. Szép és jó meg minden, de teljesen más volt vele borotválkozni, mint a sima gilette pengékkel. Sokkal tovább tart a borotválkozás és a nyaknál eléggé megnyúzza a bőrt. Értem ezalatt, hogy teljesen piros lesz, de utána megnyugszik és semmi gond nincs vele. A bajusznál, az államon, arcom két oldalát szinte tükörsimára lehet borotválni vele, elég hamar. Viszont a nyak az már más tészta. Igazából csak akkor tudom leborotválni normálisan, ha előző nap átmentem vele hagyományos borotvával és másnap még nem olyan nagy a szőr és leviszi. Van rajta igazító meg amivel nagyobb szőröket lehet levágni, van amikor csak ezekkel szoktam lenyírni, de ezzel sem tudom mindig akkorára, hogy a szitás betudja kapni a szőröket a nyaknál. Szerintem megéri beruházni egyre, csak meg kell vele tanulni borotválkozni.

Ja és igen, használt már közületek proraso termékeket? Elvileg nagyon jó, én most akarok venni ilyen borotválkozás előtti és utáni arcbalzsamot. Igaz kicsit drága, 2500 Ft körül van, de ha jó, akkor megéri, ugyanis eléggé érzékeny bőröm van.