• VRSDM
    Robotrock tényleg nagyon felment.
    amivel nincs is baj, eddig is leszartam a kisebbeket.
    meg lényegében nem is azzal van a baj ha valaki fiatalon már elmegy bulizni.
    nővérem barátja hangosít mint mondtammár, 2001ben voltam először bulin, aztán időnként elnéztem vele, de csak a backstage-ben üldögéltem és néztem a történéseket, aztán 17voltam mikor elkezdtem járni.

az is pokémon kor.
    más tészta hogy sosem vettem fel fagyöngy nyakláncot neonzöldbe, meg tettem fel óriás napszemcsit lilába, meg felemás cipőfűző sállal meg mifaszommal.

szóval engem nem zavar ha egy fiatal (jó énis az vagyok) szóval engem nem zavar ha egy 16éves áll mellettem, és kultúráltan bólogat meg csápol. ha bokánrug az ikszével meg pofánbasz a kalimpálással, az már kellemetlenebb.
    lényegében ennyi.

a robotrock meg már most divat, ezen nincs mit vitázni, egy szakközép iskola a helyszíne az OKJ-s képzésemnek, ott is mindenki erről beszél hogy robotrock ígyúgy, mondjuk tényleg vannak normális zenék ott is meg kell hagyni. de azt én már rég divatnak nevezném ha egy dürerbe több ezer ember tombol. a dürer párszázas méretéhez képest :)