Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
újat nem nagyon mutat (újoncoknak viszont lehet ajánlgatni elõszeretettel)
de mindenképp jó gyüjtemény nagyon!
u dont have to listen anybody else but me
szép napot! <#integet2>#integet2>
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mi a címe ennek a számnak?
http://www.mediafire.com/?m4wxzltd2nd
köszi
A számot az alábbi linkrõl le tudjátok tölteni január 24-én éjfélig. Utána törlik a szerverrõl. Elõre is köszönöm a segítséget.
http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=17c4d0d3ea158fa6aa8b9ba
2010.01.16./Budapest/ - Lenzman, Icicle, Pamb & Harsh
2010.01.30./Budapest/ Diesel Club - Taxman
2010.02.06./Budapest/ Diesel Club - Donny, Lucio De Rimanez
2010.02.12./Budapest/ Club Diesel - Phace
2010.02.20./Budapest/ Eventshall - Pendulum (dj set) & Mc Verse, Sigma
2010.03.13./Budapest/ A38 - John B
2010.03.20./Budapest/ Therapy Sessions Evensthell - Thrasher, Limewax, Eye-D & Hidden (The Outside Agency)
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
még nemtudom megyek-e
jólenne nagyon, csak nagyon negyedelt zene lesz az ugye fix.
akkor meg alap tuning.
és hogy átemelhessem egy másik topikból.
"amúgy épp ettõl a héttõl kezdõdik az életemben a változás.
két hét telet el szilveszter óta
mindkét hétvégém úgy nézett ki hogy pénteken elmentem buliba. és csak vasárnap a hajnali/kora reggeli órákban jutottam haza.
a részletek most nem fontosak 😄 (aztsetudtammerrehányméter<#zavart1>#zavart1>)
nos elegem lett ebbõl picit, hogy ettõl a két héttõl független az elmúlt 1évem is így telt (mióta nincs komoly barátnõm nincs aki felhúzza a húzentrógerem) szóval rendbekapom magam picit.
mert, ugyan nem vagyok alkoholista, se drogfüggõ, se semmi ilyesmi
akkor is úgy érzem, és beláttam így 1év távlatából, hogy azon kívül hogy mások zsebébe nagyon sok pénzt tömj nem sok értelme van a gyakori komoly buliknak.
az hogy hétvégente elmenni a haverokkal és legurítani egykét sört az okés.
de ha minden hétvégén szarkészre teszi magát az ember akkor egyrészt piszok sok pénzt elkölt, másrészt nagyon rombolja a szervezetét, sokadrészt az életének egy olyan hajóra vesz jegyet, ami csak lefelé úszik...
😊"
nos ebbe az új szemléletbe nem igen passzolna bele ez...
kezdésnek
majd
szóval a lényeg hogy még beszélünk róla 😊
vágyakozok nagyon de közbe meg tényleg normális életet kéne élnem :/
nem baj ennyiert nem osszeg... erre mesz? majd konzultaljunk...
am a nyomozos sztori az akkor volt amikor segitettem neked 😄 forma nem mert tenni semmit aztan aszondja "ahh csaknem vagy nyomozo"<#idiota>#idiota>
/a kisteremben kebab már lemondta a dubstep-et mert valami díjátadásra megy...

am az durva volt amikor aszittek, hogy nyomozo vagyok xD mondom a formanak: mer' ugy nezek ki, nem?! 😄DD
amúgy következõleg februárban diesel donny + és lucio de rimanez , aztán meg márciusban therapy ami még ilyen jó veretésnek ígérkezik 😊
Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek! Figyeljétek a tagokat, elég keményen nyomják! 😄
LINK
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
televan likvid bézzel 😊
Danny Byrd vs. Liquid - Sweet Harmony
ezis eleg zongora ihajcsuhajkiralysag
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
de ez ettõl független is ihajkirályság.
csak kár hogy messze van még a szezonja az ilyen nyármuzsájbézinek 😞
csekitáut
http://www.youtube.com/watch?v=kb8yzMrx07I