• EK1TEP
    Na péntek este rászántam magam és a barátnőmmel elmentünk a miskolci Factoryba egy DnB & BreakBeat partira.Belépőt nem kellet fizetnünk mert ingyenes buli volt ez így szerintem teljesen jó , első buli ingyé', amolyan próbának is mondhatjuk.
    Elég underground hely, a gyár épület a megfelelő lepukkantságával megteremti a hangulatot.Na ennyit a rizsázásról!
    Na szóval...
    Eleinte jó is volt az óckull dnb nem az az újhullámos csörömpölés amit személy szerint nem annyira kedvelek.Volt 1-2 igen tetszetős szám is.Jött a sok emo (következőkben nem akarok senkit sem megsérteni...) elején bemelegítés kép már az utcán elkezdték gyakorolni az X-elést... fogtuk is a fejünket.
    Aztán bent elkülönült nagyon a tömeg a régiekre és az újakra ha mondhatjuk így.Látszott ki jár régebb óta és kik azok akik divatból meghallgattak pár pendulumot...
    Táncikáltak, ikszelgettek mint az idióták csapkodtak össze vissza.Előrébb a pultnál voltak a normálisabb emberkék akik a maguk módján élvezték a zenét.Aztán mivel ez a hely amúgy skatepark is egyben a sok divatmajom kivonult a rámpákra, ugratókra vagy minek hívják ezeket.Tök széthullot az egész azt hitte az ember aki bent volt a tánctéren hogy alig vagyunk közben a sok nép kint ücsörög az "előtérben".
    Nem értem... akkor minek jöttek el?
    A buli második felétől breakbeat volt ami már nekem nem tetszett annyira.dnb után amúgy volt megemlékezés Michael Jackson-ról, amin meg is lepődtem, smooth criminal-t játszották le ez szerintem tetszett mindenkinek :)
    Nah a végére kis összegzés:
    Idegesítő a sok ikszelgetős divatmajom!Ahogy ott járnak-kelnek mintha ők lennének a valakik pfejj...

kb 4 órát aludtam fáradtan írtam szal elég gyengusz lett sorry :)
    Csak akartam egy kis élménybeszámolót tartani :)