• ngcsnet
    Receptor:)
    Dub Elements
    Eye-D & Squee (Circuitry c. szám)
    N.phect
    1904 (ízlések és pofonok, a metalcore nem új, de újítani mindenképp újít)

és most csak az igazán hardstepből emeltem ki párat, nem a neurofunk masszívból.

De figyelj, Audio sem ezzel a hangzással kezdte, és azért óriási amiket képes a szubokból alkotni.
    Travel The Galaxy (ok, nem hardstep) pedig eszméletlen kellemes csalódás, szerintem ezzel te is egyetértesz:)

Amúgy egyetértek, vannak hardstep számok melyekben semmi atmoszféra nincs, de azok többsége kiadatlan, az más kérdés, hogy hozzáférhető...:)
    Ok, ebbe persze bele lehet kötni, és tényleg van olyan eset, amikor az újítás a dubstepre való áttérésben merül ki

"úgyértem egyaltalan ismerik e ?"
    Na jó, ezzel persze megfogtál, de minden szcénában vannak emberek akik kiszóródnak... Van mindenféle véglet persze, de a "masszív" fogalma az szerintem még mindig ugyanolyan tartós. Szerintem amúgy különösen tájékozottak az emberek ezekben a szcénákban, általánosságban.
    Hasonlítási alap: hardcore punk szcéna, errefelé az megy, és látom mennyivel topább a többség.

"Szerinted a hardstep előremutató?"
    Nem tudom. Viszont a neuro hangzás az. Szerintem. Maga kategóriájában. A hardstep, a random csörömpölés nem egészen, a fent említettek miatt.

Chris.SU - First Snow-ról vélemény? Szerintem óriási, hogy ennyire felemelkedett a hazai producerek színvonala, már Lifted Podcastban is szerepel, Jade-el együtt.

Wobble témát inkább nem dobom még fel itt