• DJ Skyline
    Antichristus/Peter Kurten, Audio, AXiS & Trank, C-Netik, Cooh, Counterstrike, Current Value, Dereck, Diode, Donny, Dub Elements, Forbidden Society, Gancher, Gasmask 71, iDOLEAST, Katharsys, Limewax, Lucio De Rimanez, Mark Tailor, Markoman & Tsunami, Mystification, Nanotek, N-Phonix, Proket, Qo, Raiden, Receptor, SPL, T.Z.A, Tamas, Technical Itch, The Panacea, The Sect, titanZERO, TriaMer, Vengeanze, Zardonic és még sokan mások.

igazából szerintem mindenkinél ízlés függő, hogy mit tekint keménynek és kellőképp "darkosnak". tehát ha valaki jobban beleássa magát a témába, akkor tud találni sok érdekességet, kedvére valót bőven. a listán szereplők közül Antichristus/Peter Kurten (tudtommal egy személy a kettő), iDOLEAST, Katharsys, Mystification számai között van egy két olyan, ami már kettészakítja az univerzumot. Switch Technique - Inner order (Antichristus Remix), azért ez így már elég masszív szerintem. tudom elmebeteg vagyok, de valamiért nekem bejönnek az ilyen elvetemült, monoton számok. :D de ettől függetlenül nálam még mindig a Moving Shadow 01.1 az alapmű, sajna nincs fent youtubeon, de Ryme Tyme - Judgement day is eléggé zúzós a maga nemében. szóval nekem a DnB-n belül elég széles az érdeklődési köröm, hallgatok régi számokat is, meg hallgatok falat bontó elvetemültségeket is.