• Ewoq
    hat nem tudom...én teljes véletlenségből ismertem meg a dnbt...pár éve és én egy csomó ideig csak magamban hallgattam otthon, meg a kis mp3 lejatszómon, mert a körülöttem lévők vagy nagy rokkerek voltak, vagy a másik véglet, full technosok...ezért nem találtam hasonló zenétszerető társra... :D szoval ezzel csak oda akarok kijukadni hogy nem érintkeztem és nem is lattam dnbseket csak otthon bömböltettem a gépet... és néha annyira ráforogtam a zenére hogy elkezdtem táncolni...aztam mikor eloszor neztem videokat lattam hogy szinte ugyanazt csinaltam itthon mint ők a videon, úgy hogy azelőtt semmit dnb tancot nem lattam... és ez olyan jo érzés kiadni magamból... ennyi xD

A másik: Szóval lejjebb olvastam hogy milyen jo bulik vannak debrecenben... én debreceni vagyok de nem nagyon talalkoztam még jo dnb bulival, mert vagy szinte egyedul vagyok a djpult elott, vagy tele van 14körüli srácokkal-lányokkal, akik igazabol csak azert vannak ott hogy elmondhassak hogy ők milyen egyediek...ha tudtok olyan debreceni bulit ami nem ilyen szoljatok, bár lehet, hogy nálam az a probléma, hogy én a hegyaljai "pendulum djset és utana noisia" buli utan hetvegen is ilyen szintu bulikat keresek, mert ott lattam az embereken hogy tenyleg a zenéért és a tarsaságért vannak ott nem azert hogy rajkozzanak hogy mit tudnak és mit nem...csak probaltak jolérezni és teljesen lefárasztani magukat... :D

A hosszuságért bocsi: amatőr fórumos vagyok...és dől belőlem a szó