• matthewg05
    sziasztok!
    olvastam a nagy veszekedéseket,és csak azért regeltem ide,hogy leírjama véleményemet ezzel kapcsolatban...
    szóval elég nagy divat lett az elmúlt egy évben a drum and bass..szal nagyon sok ember csak divatból hallgatja..vannak akik azt hiszik,attól,hogy tudnak ikszelni,és felteszik magukat yútúbra nagy májerek,és a dnb császárai..szerintem nem attól lesz vaaki igaziból srumos,hogy tud ikszelni,meg veszi orrba szájba az adio,dc..stb cipőket.
    a másik amit nem szeretek a magyar dnb közösségben,hogy nagyon sokan azzal akarják bebizonyítani királyságukat,h oltják a népet,h nekik ilyen unreleased,me olyan dubplatek vannak meg,amiket 5 év múlva adnak ki..és akkor megy a versengés,hogy kinek van több zenéje,meg ki ismer több számot..ez igen..tényleg nagy májerek vagytok..és lehet engem oltani,meg anyázni nekem,de sztem valahol igazam van..mi lenne ha mindenki kussolna..élvezzétek a zenét,hagyjátok hogy színessé tegye a világotokat,és minden jó lesz ;) a drum and bass nem erről szól amit sokan csinálnak. na béke mindenkinek :)