• ecneb
    drojid-e vagy?
    :D najó semmi.. :D

am amikor már kcisit túllövök a az alkhol és egyéb tudatmódosítószerek határain akkor énis elég durvba dolgokat szoktam csinálni... multkor mondom tolok valami nagyondurva figurát.. erre kiment a bokám és zuhantam geci akkorát .. persze a padló is csúszott mert szétlocsolják a sört de az mellékes... viszont oylan is van.. amikor elkezdek valami hihetetlen szart nyomni szal egy mozdulat.. és azon eszmélek h 10 perce ugyanaztcsinálom.. :D

az ilyen divatos kérdésekről emg anynit h nézzétek meg jutubon valamelyik videó kommentjei között van " szerintem a legjobb cipő a dnbhez a DC.. " najó ilyenek miatt megy el a kedvem a világtól :) ísztpekk tatyó meg engem kvára idegesít.. egyszerkétszervolt rajtam de nemgyőztem tapogatni h megvane-még minden meg lecsúszott meg ugrált össze vissza... meg ráülök.. nemtudok benne teljesen leülni.. de amit errefeléis művelne vele... akkor szartam be amikor suliba ilyen versenyeredményhírdetésvalami megy ki a gyökérfiú átvenni a díjat.. öltöny nyakkendő ísztpekkktatyó meg ottlóg hátul neki... nem is az volt a fájó h ocsmányul nézett ki hanem az h be volt nyomódva.. szal még a hülye is látta h semmi nincs benne... ezaz...