• offkorz
    én általában sajnos csak kecskeméten tudok DnB-zni,mivel ittlakom,pesten nem mindig sajna :c

de itt mondjuk megszoktam oldani a hely dolgot,bemegyek előre ott mindig van egy kis hely,mivel szinte "senkisem" tud táncolni.én elkezdem tolni,én nem csak ikszelek meg ilyen egymozdulat egészeste :DDdsd
    én tényleg összetett táncot csinálok és mindig újakat,ezért is látják hogy mivan,arrébb mennek,vagy csinálnak nekem helyet nemrég is egy többen is odajöttek hány éve táncolok mióta tolom ilyenek,mondom 6 hónapja táncolok kb,mondjuk igaz énsem régóta bulizgatok,de már enyre többet.képeket is sorban csinálták rólam,na meg egy csajjal is így jöttem össze legutóbb,azóta is megvan.nemtudta nézni "milyen jól táncolok" én nem mondom magamról persze.nade ő 9 éve táncol mindenfélét,és már egy ideje DnB-zik szóval gondolom nemlehetek rossz akkor,na és így összejöttünk szépen,együtt tánciztunk ilyesmi^^
    de viszont rohattul zavart jópár ember engem is aki csak állt,küldtem el sorban őket.jaj meg volt egy gyerek így elkezdett topogni meg ilyen buzis mozdulatokat csinált,beállok elé,és nézem,mosolygok,elkezdem tolni,és látom már sétál is elfelé:DAS:SAD_ASD
    van ellenszer az iylenekre tehát,