• VRSDM
    emo topikban ki lett tárgyalva, (jolvan én is belátom már, hogy hülye másolósdi volt az a 2-3 hónap az életemben((am. is az egész nagy sg-n párak által tudott EMO-zásom, kb. öltözködésből állt, meg hajsütésből, de azt a focista buzik is elkövetik, semmi lányosság tökömtudja... de legalább rájöttem hogy szűknadrágban kényelmesebb bmx-ezni :P)

szóval, az emo divat (en nemvagyok mint latod kozom se hozza), a dnb szintén divat, majd kikopnak az ilyen emberek, jolvan én se mondhatom magam ősdnb-snek, a kemény 1.5 éves bulizásommal, de 2001óta hallgatom, az hogy a bulizásra msot jött el az idő hát sokmindennel (tk. szülők) is köze van stb.

szóval én fiatal vagyok a bulizásdiban, hallgatásban már kevébé, de az én szememet is rohattmód bátja (és fogja pl. BSE-n) hogy retkes nagy tömeg lesz, ebből minden harmadik csaj telelesz bogyósszarokkal, és keményen tagadja majd hogy Ő emo, de mégis az. könnyű felismerni mint a messziről jött embert, jolvan hát nincs bajom végülis egy lány lehet szép sokféle képpen, de könyörgöm akkor ne csak álljon a parketten végig :CC és foglalja a helyet. szerintem azért eltűnik majd ez a réteg idővel...