• VRSDM
    magas elvárásokkal mentem. csalódnom is kellett, főleg a lineup-ba chris.su tól sokkkal többet vártam, alig laig volt a keverő mögött, akkor sem a jobb számaiból szemezgetett. noisa-val megvoltam elégedve. azzal már annál inkább hogy ingyenes buli révén, televolt faszfejjel az egész, az embereknek merem mondani a 40%a most hallott először dnb-t vagy talán nemis tudja miaz, próbálta utánozni a nagy táncosokat, de mikor volt az a kb. 1 óra breakbeat akkor is ugyan azt a táncot nyomta. -_- na sebaj.
    igazán csak az a 3 speed-ezett (narancssárga póló - naris.ing. fehér ing) es srác zavart, meg azok akik fogták magukat, kivannak gyúrva és odaállnak a parkett közepére, sörrel a kezükben és beszélgetnek a haverjaikkal.

ingyenes partik hátránya :[

táncomról: van köze az alap ikszelőshöz ránézésre, valójában meg teljesen egyéni a belátásmódom, úgy nyomom ahogy nekem bejön, és nekem az jön be ha full izomból csapkodhatom magam :] nem ha nőiesen lötyögök, 20centin belül mozogva.

ebből kifolyólag szoptam be sokszor, mert kurvára nemvolt 1nm2-em táncizni :]

sebaj. részemről kurvajóvolt azt a pár negatívumot leszámítva. nameg azt hogy bicegek mint állat. nemtudok lábraállni :]

/kb. 11től 4ig a parketten volt. és nem lötyögött/