5978
  • VRSDM
    hát izééé hozééé. szóval
  • RIZLA
    :) jopofa
  • xy21
    Hadouken - Liquid Lives (Noisia Remix)
    Ez zsír!!!
  • Zizou5
    imadlak adam. ekkora szamot. VÁÁÁÁ
  • Boconadi
    Az Apex oldalán ott ez a mix. A Nowhere to Run számmal kezdődik, de szerintem mindegyik zene jó benne, nekem tetszik és megéri a 43 percet.
  • Boconadi
    ahogyan igértem:

Spor - The Resistance
  • Boconadi
    miért?
  • Geeryy
    itt meg lehet venni.
    orulnek ha nem menne at a topic ez kell ez kell ez is kell warez faszságba.ez nem csak neked szol.koszi
    apex meg a lifted-nel fog kijonni de biztos h oktober elott nem.
    más:

• Dj Siegfried
    Hát, figy APEX et még 1 darabig nem fogsz tudni szerezni, sajna.. max a sucker punch ot....... sorry
  • VRSDM
    calyxot betettem messengeren a megosztottba ;]
  • Zizou5
    Calyx and Teebee - The Shape Of Things To Come

EZ A SZAM IS KELL !!
  • Boconadi
    azt probalom mar 4 napja. Lehet meglesz
  • Zizou5
    Apex - Nowhere to run
    Apex - Nowhere to run
    Apex - Nowhere to run

pllsss valaki szerezze meg. kezet labat faszat csokolom scak szerezze meeeeeg. : Cccc
  • VRSDM
    szavadon foglak :]
  • Boconadi
    no akkor majd holnap feltöltöm, mert most nem érek rá:(
  • VRSDM
    aztnem... de a warehouse után csak állatjó lehet :O :D
  • Boconadi
    áz bizonyám

Spor - The Resistance?
  • VRSDM
    én igen, de mások kedvéért ittvan :]

amúgymeg, nemgyengén állatjószám ám ;]
  • Boconadi
    Audio - Warehouse -t ismeritek?
  • VRSDM
    purple unit - dream time ;]
  • ecneb
    jószám.. én a matrix and futurebound-knite ridez számmal voltam így... de aztán kijött az albumuk és meglett :D
  • Boconadi
    nem vagy egyedül vazzeeeee :D
  • Zizou5
    uristen !!! NEKEM KELL EZ A SZAAM !!!
  • Boconadi
    Próbáltam az itteni keresőt is, nem talált még az Apex -ra se semmit.

Amúgy itt a honlap. Jobb oldalt ott van hogy nowhere to run, ott lehet hallgatni. Amugy a többi zene sem rossz!
  • Boconadi
    Sziasztok!

Nincs meg valakinek ez a zene?

Apex - Nowhere to run

Próbáltam már mindenhol, DC-n, Googlen (találtam egy 43 perces mixet, de nekem a teljes zene kéne. Találtam egy honlapot, azt hiszem az apexnek a főoldala, ott lehet hallgani, de csak a negyede van rajta kb:()

Ha valakinek megvan, nagyon szépen kérem töltse fel nékem. Előre is köszönöm!
  • Dj Siegfried
    Misanthrop & Phace - Fortune :)
  • VRSDM
    figy ne pörögj :] igyál egy kakaót. megvolt? oks :]

énis azt kérdeztem hogy tudja-e valaki a címét, és mivel nem írt senki választ. nem tudja senki ... ;] de ha nagggyon szeretnéd a zenét beregelsz videa-ra vagy youtube-ra vagy akárhova ahol fenntvan és megkérdezed a feltöltőt hátha Ő (amúgy a lett linkelve a videa-n egy hvg-s szavazás, ahova a készítő tette fel a munkáját, szóval meg tudod te találni ennyi segítséggel szerintem)
  • Lerstal
    jo és azokkal mit kezdjek??? nem tudnád elküldeni?
  • VRSDM
    kemény 11 hsz-el előbb kérdeztem... (#1653) -_-
  • Lerstal
    helló! http://youtube.com/watch?v=93WqMkzRbWo ennek a faxa video-nak jo a zenéje :D vkinek nincs meg a teljes szám??? ide please akkor : [email protected]
  • Dj Siegfried
    Spor & Ewun & Apex feat Evol intent - Levitate !!!!!!
  • ecneb
    hehe
  • Dj Siegfried
    na ez tényleg 1 utolsó dolog, de ami velem történt. 203 cm vagyok. Beszólt 1 kis köcsög hogy áljak már le szélra mert ő nem lát semmi.
    elgedtem a fülem mellett...hehe
  • VRSDM
    divattánckodásra visszatérve, nem egy ember szólt be (köze nemvolt az egészhez csak betévedt) hogy " figy ha nem táncolsz csak dölöngélsz akkor állj már félre kicsit " ... azt nem vágta hogy már 3óra ropom és facsarni lehetett a cuccaimból az izzadságot :] ... amikor meg elkezdtem táncizni "ja. vedd úgy hogy nem szóltam" :D
  • VRSDM
    magas elvárásokkal mentem. csalódnom is kellett, főleg a lineup-ba chris.su tól sokkkal többet vártam, alig laig volt a keverő mögött, akkor sem a jobb számaiból szemezgetett. noisa-val megvoltam elégedve. azzal már annál inkább hogy ingyenes buli révén, televolt faszfejjel az egész, az embereknek merem mondani a 40%a most hallott először dnb-t vagy talán nemis tudja miaz, próbálta utánozni a nagy táncosokat, de mikor volt az a kb. 1 óra breakbeat akkor is ugyan azt a táncot nyomta. -_- na sebaj.
    igazán csak az a 3 speed-ezett (narancssárga póló - naris.ing. fehér ing) es srác zavart, meg azok akik fogták magukat, kivannak gyúrva és odaállnak a parkett közepére, sörrel a kezükben és beszélgetnek a haverjaikkal.

ingyenes partik hátránya :[

táncomról: van köze az alap ikszelőshöz ránézésre, valójában meg teljesen egyéni a belátásmódom, úgy nyomom ahogy nekem bejön, és nekem az jön be ha full izomból csapkodhatom magam :] nem ha nőiesen lötyögök, 20centin belül mozogva.

ebből kifolyólag szoptam be sokszor, mert kurvára nemvolt 1nm2-em táncizni :]

sebaj. részemről kurvajóvolt azt a pár negatívumot leszámítva. nameg azt hogy bicegek mint állat. nemtudok lábraállni :]

/kb. 11től 4ig a parketten volt. és nem lötyögött/
  • magus
    háááát, igazából annyira nem vártam sokat, de nem volt túl nagy szám a tegnapi buli. szigorúan 18 alatt az átlagközönség (kb 5000 után abbahagytuk a vans és a dc cipő meg a terepmintás gatya számolását), noisia, elég buta egy szettet rakott össze, nem az inteligensebb dnb, ezt leszűrhettem. bár lehet, hogy csak én öregszem és nem elég, hogy üvölt maxon a dnb és az már jó
  • Csibusz
    Én mondjuk tudom nem pont rólam van szó,de én nem az Xelgetés miatt meg a divat miatt hallgatom..Nekem tetszik,és a tánc is tetszik, nem azért csinálom vagyis próbálom cisnálni mert huh de nagy király vagyok és mekkra nagy divat már =)
  • Geeryy
    Egyszer minden divatnak vége lesz,addig is pedig jókat lehet mosolyogni az oda nem illő az "eminem skc remixe a legjobb zene" tipusu embereken.
    ezt az ikszeles maniat meg egyeltalan nem értem.főleg azt nem hogy mindenki aki csak összevissza ugral az már azt hiszi,hogy ő bizony kurvarég tolja a "D&B dane-et" és hatalmas kiraly.
    mindegy:
    Polar is back
  • Dj Siegfried
    Ha ad valaki a véleményemre, szerintem a drum and bass sokkal összetettebb annál, hogy egy egyszerű ikszeléssel ( populáris fogalom egyébként) letudjátok. Én 7 éve hallgatom a dnb-t mára már neurofunk ágát, voltam pár buli, szerkeztek is renszeresen zenét ( cubase sx 3 + reason 3.0) fel is szoktam lépni ( ha nincs vizsgaidőszak). Ez a műfaj, teljesen más, aki nem érzi, soha nem fogja a ''csörömpölésből'' a zenét meghallani. (A,B, A, Av) :) Mostanában eléggé populáris, már ilyenekkel is beszéltem, hogy '' nem volt más program'' meg '' az eminem skc remixe a legjobb zene'' Szóval, érezni kell a dolgot, ez nem verseny, nem is kimittud. végeztem, lehet leugatni.....
  • Csibusz
    na hali!! VRSDM h-h nem írsz rímfaragásba? :P Én is megtaláltam e nemes topicot:) Most tanulgatom D&B dane-et...de nekem ilyen tök egyéni...Most kb egyenlőre letojom mennyire tetszik és kinek..nekem ez jön beeee:P Meg a másik hogy X-elgetés:) Sztem nem csak abból áll a dolog,persze sokan nyomják ugye azt,de azt is midneki másképp csinálja:) Huhh ZP mekkora buli volt most black to Black koncert után :D