Maya
-
>Olyan nagy baj, hogy nem tetszik ez a keleti stílus, mi????
Abszolút nem baj, hogy nem tetszik a keleti stílus, csak ezt most megint nem értem, hogy miről beszélsz, met a FF-ban ugyanúgy, ahogy nagy szemű emberek nincsenek, ferdeszemű emberek sincsenek... Egyébként meg először azt mondtad, hogy manga, most meg már mindent utálsz, ami keleti...
>Talán nézd majd meg a FF2-öt, mert én arról beszéltem!!!!!
He? Már van FF2???
Skullkid: nem sértődj meg ilyen hirtelen, abból neked semmi jó nem fog származni az életben. Egyébként meg a "jó társaság jobbik felével" sikerült összeakadnod, ha én olvasom először a beszólásodat, egy kicsit kellemetlenebb reakciót kaptál volna... Egyébként nem tudom, mi jött itt le neked a válaszokból, de a probléma nem az, hogy tutorial oldalt csinálsz, és ráadásul nekünk is pont egy ilyen van folyamatban, nem konkurenciáról van szó, mivel mi nem üzleti jelleggel fogjuk csinálni, hanem csak saját szórakoztatásunkra. A probléma a stílusoddal volt. Megpróbálom a stílusodat más szövegkörnyezetbe ágyazni, hogy megértsd:
------------------------------------------------------
Szevasztok, Andy Vajna vagyok! Felépült az etyeki halivúd!
A Terminátor 4-hez keresek:
15 modellezőt
8 shader-írót
30 animátort
20 background-artistot
ha kell még valaki, majd szólok...
------------------------------------------------------
Na ezen így nem kaptam volna röhögőgörcsöt, de ki vagy TE, hogy akárkivel is ilyen magas lóról beszélj...
Hát ... kíváncsian várjuk a végeredményt, ha kész lesz az oldalad, légy szíves ajándékozz meg minket egy linkkel...