32214
Maya
  • PaniC-

2004.10.12

A Digital Reality a mai nappal hírdetéseket ad fel a következő állások betöltésére:

*

Vezető designer
    *

Level designer
    *

Programozó
    *

Grafikus
    *

Asszisztens

Az állások részletes leírását a nevükre kattintva olvashatjátok el.

http://www.digitalreality.hu/index_news_hu.html
  • deko
    window-setting/pref..-Preferences-Interface
  • hiftu
    Egy láma kérdés:
    Mostanság a tool-ok beállítása szeret megjelenni a Channel box helyén.
    Mit állítsak be, hogy lebegő ablakban jöjjön be?
  • szala
    hi
    régebben irtam már táblával kapcsolatban, ha valakinek van corel disztributor ismeröse, érdemes megkörnyékezni, mert valamelyik corelhez jár a6 os wacom pad és nem szokták oda adni, külön adják, és sokkal olcsobban, mint máshol, én is igy jutottam hozzá 20.000 ért, ha vki venni akar, járja körül a témát, mert asszem pont a genius nál hallottam olyat, hogy csak a saját software el müxik jol, ps, deep paint el nem kompatibilis
  • szkoryon
    Nem olyan nagy dolgok vannak benne, túlajdonképpen semmi :)))
    A maya3d.hu-ra írtam hirtelenjében, mert kell egy kis promoció, hogy ne üres oldallal kezdjünk...de arra egy picit várni kell! :)

Elküldhetném, de ezt exclusive-nak szánom a maya3d.hu-ra :)

Tapasztalatokat kérhetsz innen, hisz vannak egy páran ilyen kegyerével.
    Technikai infó : www.genius.hu :)
  • hiftu
    És ez hol olvasható? Itt a fórumon vagy máshol?
  • Azmodan
    látom mindenki látja Magoo képét csak én nem:( lap nem jeleníthető meg, szal ezekszerint az én készülékemben van a hiba:(
  • szkoryon
    => Találkozó <=

Érdeklődés hiányában a találkozó ELMARAD!!!

Majd legközelebb pótpoljuk :o)
  • hiftu
    Eléggé kezdő vagyok, de szerintem a bump hiánya miatt lesz olyan érzése az embernek, hogy a texturázott rész teljesen külön van a még nem kész résztől. Mintha tök sima lenne a hajó felülete, hiába van ott a textura..
  • szkoryon
    Genius NewSketch 12"x12" 20000Ft+Áfa (kb. 30cmx30cm)
    Szerintem nagyon jó és sokan dicsérik!!!!

Írtam egy rövid leírást a Maya vs. Digitáblákról...pont erről a termékről.
  • szkoryon
    Szép lesz!
    Lehetne egy árnyalatnyival rozsdásabb??? :)))))
  • szkoryon
    Mindkét film nagyon tetszett, megérte megvenned, tényleg jók :))))
  • szkoryon
    Direkt csinálod, igaz????

OLVASSD el amit írok és azután bírálj!!!!
    Mint mondtam láttam RÉSZLETEKET az FF2-ből és mégha nem is olyan nagyok a szemeik a figuráknak, akkor sem egy FF1 stílusú!!!!!!! :))))))

NO COMMENT!
    TÉMA LEZÁRVA!!!! :P
  • PaniC-
    deko:
    enyem elso ranezesre tok hasonlo, csak a gyartoja mas.
    kerdes: ebbe is AAAA -s elem kell a cerkaba?
  • deko
    Még egy kicsit 2D:) Az első kép amit csináltam, mikor megkaptam a digitáblámat.
  • deko
    ööö... én szülinapomra kaptam tavaly, ha jól emlékszem a Mediamarkt-ban lehetett kapni 15 000,- ért. (1-2 éve) Szóval ahogy Azmodan írta, szinte a legolcsóbb a maga műfajában. Ezzel tökéletesen elégedett vagyok, remekül működik a nyomásérzékelője, még a mayát is tudom vele használni:D Többször volt hogy a textúra festést vagy a PFX-et ezzel a tablettel csináltam.

hitfu:
  • Magnificat
    flame... tök király kifejezés erre
  • Magnificat
    Részemről téma lezárva...
  • Azmodan
    okéoké, tényleg ne csináljunk ebből flame-et....
  • deko
    OFF:
    Mint írtam, nem állt szándékomban lehordani a srácot. A tényekre való rámutatás néha kellemetlen lehet. Valószínűleg ez lesz a legkisebb buktató, amivel szembesül az úton, melyet kitűzött magának. Remélem ezzel nem nyitunk flame-et, mert távol álljon tőlem, hogy bárkit is akarattal megsértsek.
    Hogy megértsd mire gondoltam mikor pontokba szedtem az általa feltett hírdetést.

Ha idegen helyen kopogtatsz, olyan vagy mint egy "porszívó ügynök".
    -Elakarod adni a termékedet, vagy magad.
    -Fel kell készülnöd, hogy hiteled legyen.
    -Fel kell készülni a keresztkérdésekre is.

1, Nem tudtuk meg első körben miről szólna a site.
    2, Nem kapunk részletes infót a felépítéséről.
    3, Nem tudni hol tart az előkészület, milyen fázisban tart az oldal.
    4, Mint kiderült design gondok miatt voltak összetűzések, hát kíváncsi lennék arra designra.
    5, Nem tudni kik készítik, csak egy "nick" jelentkezett. Az adatlapja alapján igen fiatalka, de ez még nem zárja ki, hogy magas tudás lehet mögötte. Láttam én már karón varjút.

..nem folytatom, mert még sok kérdésem lehetne.
    Miután nem éreztem komolynak a felhívást, írtam ahogy írtam, olyan stílusban ahogy sikerült. A srácnak meglett volna a lehetősége, hogy bizonyítsa az ellenkezőjét. Nem?
    Én részemről lezártam ezt a témát. Mégegyszer ismétlem: nem áll szándékomban megbántani senkit sem most, sem a jövőben. A kemény fogalmazás néha az egyén javát szolgálja hosszútávon. PEACE!
    ON:
  • mookid
    deko: jól néz ki... kevésbé tűnik fröccsöntöttnek, mint az enyém. hol lehet amúgy ilyet itthon kapni?
  • Magnificat
    lol
  • Azmodan
    olyan 15 és csillagos ég között mozognak!
  • hiftu
    Ja még azt akartam kérdezni, hogy milyen árban vannak ezek a rajztáblák. (Mert a Wacom aranyárban.)
  • hiftu
    Banyek! Meg akartam nézni a hardver árakat. Erre majdnem
    www.deko.hu-t írtam be depo.hu helyett...
    :))
  • deko
    Mookid: bundi még kicsit gyerekcipőben jár, de a "hegyek" egész jól sikerült, nagyon tecc a színvilága. Amiről beszélgettünk múltkor ilyen az én tabletem.
    Őszintén szólva fogalmam sincs milyen méret ez a 12,7x9,5 cm.
  • Azmodan
    jobb reggelt!

Az a tök idegesítő, hogy mindenkinek rarolva van meg a fene Apache....én meg keresem az avikat, egyébként beállítási gond miatt az uccsó 7 videó is megvan, szal már csak a közepe hiányzik, de hát 2 embernél van meg avi formában a cucc, persze mindig slot hiánnyal küzdenek:( De ahogy hiftu mondta, este ami van, azt töltöm felfele, ahova lehet!

Deko:
    egyébként lehordtad a srácot....még ha sok mindenben igazad is volt, eléggé lehordós volt a stílus:)
  • Aldaryn
    Nem rossz, nem rossz. Egyelőre hiányzik belőle az az apró, de fontos darabka, ami összetartja a modellt, most olyan, mintha minden darab egy-egy külön egység lenne. A Falcon nem egy tiszta hajó, így szerintem az egyes elemek textúrájába süthetnél valamilyen ambient occlusion vagy skylight (dome light) jellegű árnyékképet hogy meglegyenek az apró sötét koszcsíkok az egyes elemek széleinél.

A.
  • deko
    Magoo: Alakul a kicsike, kezd tetszetős lenni, de az anyag még mindíg olyan makettes, papír. Szerintem rakj rá blinn-t és kicsit játsz a specular-jával.
  • hiftu
    Peet:
    ftp-t nem szerezni kell, hanem csinálni. Meg (viszonylag) jó helyen lenni. :)
    Ha minden jól megy, akkor este Azmodan el kezdi feltölteni a cuccokat.
    Amint fent van írok és lehet priviben jelentkezni.
    (Az ftp kapcsolat nem tudom milyen gyors, így majd meglátjuk, hogy sikerül-e normális időben felrakni.)
  • Peetmaya
    franc egye meg már, valamiért szar a 6.0ás mayam a gépemen, de csak ezen.
    folyton kifagy MR, nem fejezi be a rendert..
  • Magoo
    Na ilyen formára folytatom mostantól a Falcon textúrát:
    http://www.tar.hu/magoo/1.JPG
    Remélem így már jó lesz ;)
  • mookid
    sziasztok!
    nem tudom sajnos, hogy tudok-e menni pénteken... megpróbálok, de inkább ne számítsatok rám.
    off: valaki (azt hiszem, oryon) kérdezte, hogy működik a tabletem.
    köszönöm, faszántosan.
    Sőt...

az auchanban ma rámtört a vásárlásmánia, úgyhogy meg kellett vennem dvd-n a monsters inc.+finding nemo pakkot, megyek is filmet nézni..
  • Phoenix007
    >Olyan nagy baj, hogy nem tetszik ez a keleti stílus, mi????

Abszolút nem baj, hogy nem tetszik a keleti stílus, csak ezt most megint nem értem, hogy miről beszélsz, met a FF-ban ugyanúgy, ahogy nagy szemű emberek nincsenek, ferdeszemű emberek sincsenek... Egyébként meg először azt mondtad, hogy manga, most meg már mindent utálsz, ami keleti...

>Talán nézd majd meg a FF2-öt, mert én arról beszéltem!!!!!

He? Már van FF2???

Skullkid: nem sértődj meg ilyen hirtelen, abból neked semmi jó nem fog származni az életben. Egyébként meg a "jó társaság jobbik felével" sikerült összeakadnod, ha én olvasom először a beszólásodat, egy kicsit kellemetlenebb reakciót kaptál volna... Egyébként nem tudom, mi jött itt le neked a válaszokból, de a probléma nem az, hogy tutorial oldalt csinálsz, és ráadásul nekünk is pont egy ilyen van folyamatban, nem konkurenciáról van szó, mivel mi nem üzleti jelleggel fogjuk csinálni, hanem csak saját szórakoztatásunkra. A probléma a stílusoddal volt. Megpróbálom a stílusodat más szövegkörnyezetbe ágyazni, hogy megértsd:

------------------------------------------------------

Szevasztok, Andy Vajna vagyok! Felépült az etyeki halivúd!

A Terminátor 4-hez keresek:

15 modellezőt
    8 shader-írót
    30 animátort
    20 background-artistot

ha kell még valaki, majd szólok...

------------------------------------------------------

Na ezen így nem kaptam volna röhögőgörcsöt, de ki vagy TE, hogy akárkivel is ilyen magas lóról beszélj...

Hát ... kíváncsian várjuk a végeredményt, ha kész lesz az oldalad, légy szíves ajándékozz meg minket egy linkkel...
  • deko
    vidd el a mobiltelefont, a mágnes tekercset, a sörös dobozt a monitor mellől, húzasd ki az amalgámtöméseid, ne engedd, hogy anyád többet takarítson a szobádban, nézz szembe a sorsoddal:D Snap? :DDD

A status lineon sincs semmi bekapcsolva a snap funkciók közül?
  • Magnificat
    Nem is mondtam semmi rosszat rólatok. Nekem is maximálisan segítettetek, amikor kellett. Nincs egy rossz szavam se rátok... Csak nem hiszem, hogy azért, mert ilyen hozzászólást írt, ne lenne feltétlen átgondolva az ötlete. Még én se tudok róla sokat, hosz alig pár percet beszéltünk ICQ-n, de az ötlete nem rossz. Mindenesetre ha a topicban valamit kérdeznek tőlünk, és nem tudjuk, tudom, hova forduljunk. Ja és kaptok tőlem egy linket majd a Maya topicból :D:D:D
  • deko
    Hééé, senki sem horta le a srácot, mi is segítünk neki bármikor, ha szüksége lesz rá maya témában, hisz te is tudod. Csak olyan volt a beírása, amit így kellett lereagálnunk és azt hiszem még finoman is tettük.

Skullkid, ez ne vegye a kedved, semmiképp se add fel az elképzeléseid, csak először kicsit próbáld jobban, ész érvekkel átgondolni mire készülsz, s utána kész tervekkel előhozakodni egy ismeretlen társaság előtt. Ugyanis vagy ilyen, vagy ennél sokkal rosszabb fogadtatásban lesz részed.
  • Lekonel
    Valaki pls egétkezzen már!!!
    Nincs bekapcsolva semmi se és mégis snappol, egy pár ötletet pls hogy mi a *** lehet!!!!!!!!!!!!!!!
  • Magnificat
    Egyébként nem rossz fej a srác (Skullkid). Segítek neki, úgyis szoktam segítgetni a fórumokon, ha tudok (maya, pascal, photoshop, egyebek...) Semmiben nem vagyok egy űber, sőt, mindenben amatőr vagyok, de időm van, és amúgyis bújom az ilyen honlapokat, mint az sg fórum, gamestar fórum, world3d, artistpub, highend3d...stb. Szóval én biztos segítek ott, ahol tudok. De nyugi, emellett lelkes olvasója leszek a maya3d-nek is
  • PaniC-
    deko: az adatlapja mindent megmagyaraz :)