Maya
-
Bocsi Youth-tol,hogy most szoba fogom hozni,de mivel 8.-an neztem utoljara az sg-re es mindenfele nyomorom volt,ezert csak most tudok reagalni a dolgokra,amiket azota olvastam.(mert becsuletemre legyen mondva,elolvastam mind a harom oldalt.)
Phoenix: Nemesys nem volt egy pocs,sot... nagyon igenyesen dolgozott es ezert is hitte el mindenki,hogy a kep az valoban sajat render volt.Azt hiszem,hogy ebben nincs igaza Youth-nak,mert o mondta el,hogy render helyett fenykepet tett be,mert baszta a csoret azoknak a hozzaszolasa,akik a "kákán is csomót kerestek".Az egyetlen hibaja az volt,hogy nem kellett volna nemzetkozi lapokon is talalnia a dolgot.
VanBuuren: altalaban csak akkor jelensz meg az oldalon,ha van valami kerdesed.Szerintem mindenki szivesen venne,ha gyakrabban latogatnal ide es nem csak kerdeznel,hanem segitenel is a tobbieknek a tapasztalataiddal.No meg persze az alkotasaidat is kozszemlere tehetned... ;-)
Oryon: nekem egyenlore jo az idopont es ha ugyan nagy hasznomat nem fogjatok venni,mert mar egy ideje nem alkottam semmit,de igyekezni fogok megjelenni.