Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép lesz, de kompozíció szempontjából talán jobb lenne ha a vászonra sütne a nap, elvégre arról szól a kép, hogy alkot valaki nem??? Különben miért van benne a vászon 😊) Vagy mi a terved?
Eddig nincs sok modell rajta, eddig minden okés az eddigiekkel!!
Várjuk a frissítéseket 😊)
Youth
Csak lehet egyáltalán NURBS-öt morpholni???? Vagy csak polyra jó??
Elõre is köszi!
Youth
A többieknek, fõleg Dekonak és Nemesysnek, ugyanis velük próbálgatjuk ezt:
És ugyanez nagyban, hogy jobban lássátok 😊))
Márcsak 1 lépés hiányzik:
kimenteni ezt a textúrát, úgy ahogy a testen van... Tehát teszek rá egy kockás képet pl, rajzolokrá hogy hova kéne még festeni PS-ben és ezt a képet ki kéne menteni... Úúú pedig egyszer már csináltam ilyet.
Youth
http://cg.uw.hu/uv-shot.jpg
Youth olyat probálj meg a nurbs -el, hogy a amit hozzá akarsz adni materialt, ahhoz adj hozzá a general utiliti-böl egy projection-node -ot, azzal lehet uv zni, ahogy néztem elég trükkös a dolog, de valahogy meg lehet oldani vele, mondjuk sokat nem probálgattam, de sikerült azért :
critics & comments are wellcome😉 WIP kép, befogom rendezni a szobát, módosítok a virágon, de textúrázni semmiképp nem fogom, a színek ilyenek lesznek.
Hiszen annak kimentése rengeteget segít pl. egy PS-os textúra készítésnél.
deko --- az élet értelme: 42 ---
Peet: ha megnyitom az UV editort akkor csak a képet mutatja:
Nem is látom a NURBS UV-jait... Nemhogy szerkeszteni 😞 Hogyan lehetne? Mert biztos lehet valahogy 😊)
Szóval help! help heeeeelp!!! Help anybody... jeeehh. Vagy hogyis van az a Beatles szám??? 😊)
Youth
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
NURBS Patch modeling, egy szörny fejét csinálja csak nurbs patche-ekbõl rakja össze, és mint mondottam volt, a NURBS-t nem kell UV-zni. Mutt néhány textúrázott képet is, elég korrekt...
Képtelen vagyok elhinni hosszú évek után hogy lehetséges.
SOHA, SEHOL, nem találni egy tutort, egy épkézláb útbaigazítást ezügyben. Remélem tévedek, s ha így van, akkor ha valaki tud ilyet, homályosítson fel😊
Elõre is köszi😊
mindent itt kell UV-zni
alapban megvan a NURBS UV-ja, úgyhogy sokmindent nem tudsz rajta állítani
Tudna valaki segíteni NURBS uv-zésben? Illetve megmondani, hogy hol kell uv-zni nurbst?
Nemesys
nem tudom meddig maradhat a taron!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Youth
imageplane kicsit szet van zuhanva...
Probaltam mar ujratelepiteni a Maya-t, de nem segit. 5let?
modellezés, mindent értelemszerûen. Nem csinálok sub-dvel kockát pl😊
Youth
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Youth
Sokmindent lemodelleztem már...
asztal, hangfal, monitor stb.😊
asztal elfogadható😄D
Youth
Na igen de milyen képet szeretnél berakni?? Mit akarsz modellezni??
Youth
Várunk szeretettel.