Maya
-
Deko: bocs, még kihagytam valamit: nem tudom, hogy itt ki mivel foglalkozik a Maya-n kívül, biztos sokan tanulnak vagy dolgoznak mellette, de akkor felsorolom, hogy nekem mit kell csinálnom. Először is: grafikus vagyok egy csapatban, ahol játékokat készítünk. Mióta a számítógépes grafikusunk kilépett, azt is nekem kellett átvállalnom. Másodszor: a saját honlapomon is én vagyok a grafikus, ráadásul a honlapszerkesztő is és emellett ugye még képregényem is készül, stb... (aki látta a honlapomat, láthatja, hogy mik vannak rajta. Azokat mind (a Garfield kivételével) én csináltam, kerestem anyagot hozzájuk, nem volt könnyű.) Harmadszor most itt van az angol, aminek szerencsére nemsokára vége. Last but not least, gimibe járok vagy mi a szösz, és ha meg akarom őrizni az osztály 2. helyet, azért tanulnom is kell! (Meg ha azt akarom, hogy felvegyenek az Iparművészetire...)
Csak ennyit akartam írni... Remélem megértetek. És ha azt látjátok, hogy én nem teszek fel saját művet, az nem azért van, mert lusta vagyok. Egyszerűen még meg kell tanulnom a Maya nyelvezetét...