Maya
  • potyek
    hát nekem ezekröl az önszervezö dolgokrol megvan a véleményem. Ifju duhaj koromben én is benne voltam mindenbe, csináljuk fullos játékot, , eladjuk kiadonak, nagy pénz, bla, bla , csináljunk animot, tök jo referencia, annyi melonk lesz, nem gyözzük bla, bla. sajnos ez egy ördögi kör, pénz nélkül senki nem fog lelkiismeretesen végig melozni, elkezditek pl 10 en, pár ember kihullik pár héten belül, hiába csináljátok jol, elveszi a ti kedveteket is. Profi ember nem fog beszállni, inkább olyat keres ahol van pénz, vagy olyanba száll be, ahol csak profik vannak és maguknak meloznak, tudják mit akarnak, és azt hogy kell megvalositani, öket nem kell biztatni, rugdalni, hogy melozzon, csak ehhez kell olyan anyagi háttér, hogy napi 6-8-10 orában csak ezt csinálja valaki,és tudja fizetni a dolgait ugy hogy fizut nem kap, napi 1-2-3 ora ehhez nagyon kevés.Vannak ellenpéldák is, pár külföldi profi studio is igy kezdte valahogy, szoval ez csak az én véleményem a nem kevés ilyen irányu tapasztalat után. Igy hirtelen :O)