Maya
-
Na nekem kész a telóm. Legalábbis a modell. Most nekiállok és estig textúrázok mert holnap már évnyitó :(. Szóval holnap már készn lesznek a textúrák is, és lehet hogy ma már dobok fel este felé egy kezdetleges bevilágításos képet.
Peet: Eddig jó a telcsi.
Gyraph: Az ember feje úgy néz ki ahogy deko megfestette neked. Hidd el aki boxoló, az minden irányból kapja az ütést. A tiáden úgy néz ki mintha 32400 ütést kapott volna pont szemből. Ezért olyan az orra. Szemből lapos ésszéles. oldalról meg pici lapos. Namost nem csak szemből kap ütést hanem oldalról is szerintem nincs olyan ember akinek ilyen lapos az orra szemből és ilyen egyenes is egyben. Ezzel nam azt akarom mondani hogy görbítsd be az orrát :)). Hanem azt hogy szerintem is ívet kéne adni az orrnyeregnek, ugyanis így sokkalinkább organikus lenne, akármennyire is drabál csávót akarsz. A másik. Ha nagy feka repper kosárlabda disco guro lesz a csávó akkor miért boxol. A 80's discosai azzal töltötték az idejüket hogy a hajukat csinálják és füvet szívjanak. Namost emelett semmi idejük nem volt arra hogy boxoljanak. Egyszerűen a boxolóknak már akkor is rövid hajuk volt, mert nagy afrofrizurával nem ehet boxolni. Ezen nem gondolkozik el az aki ránéz a képedre de ez ilyen tudatalatti dolog értedd....