Maya
-
Ááááá, naggyon jó!
Pedig ti még nem is ismertek, de gondoltátok, hogy hülyegyereknek elmondjuk háromszor, csak megérti valahogy!
Na de most komolyan, köszi szépen srácok!
Mookid: a tutorial videókat én is vadászom ezerrel, az Alias/Gnomon félékből megvan 27 db, de a Character setup and Rigging-nek nem ülök neki, amíg nem tudok modellezni, meg a MEL-script programozásnak sem látom még elérkezettnek az idejét... A NURBS modeling 3, meg a két polymodeling hiányzik, pedig az kéne leginkább. Azért mondom, hogy jó lenne úgy mítingelni, hogy gép is van a közelben, hogy tudjunk másolgatni mindenféle jóságokat.
És mégeccer kösz a segítséget!
u.i.: kis közjáték a Gnomon videókkal kapcsolatban: éppen nézem a NURBS modeling 2-t, odajön a nővérem, és megkérdezi, hogy mit nézek, mer' a fickónak olyan hangja van, mint Tom Hanks-nek (Darrin Krumweide osztotta az észt éppen). Elondom neki, hogy nagyjából miről van szó. Érdeklődik, hogy értem-e egyáltalán, hogy mit magyaráz, mondom, hogy értem. Kérdezi, hogy mégis mit mond, kicsit gondolkozok, mondom "Ne haragudj, de TE ezt magyarul se értenéd..." Na erre megsértődött... Ki érti ezt...