Maya
-
Na én ezt írtam, amit töröltem, de Mayer már írt rá úgyjhogy Mayer erre válaszolt:
"Emberek, Mayerrel az elmúlt percekben arra a következtetésre jutottunk, hogy ebben a fórumban mindenről van szó de Mayaról nincs, pedig ez a téma, megy a nagy haverkodás minden, nem mondom hogy rossz ez, sőt, nagyon is jó legalább közelebbről megismerjük egymást, de akkor mi értelme hogy kiírjuk hogy MAYA már senki nem ír arról min dolgozik mi a problémája, megy a ki mit evett, mi volt... Énis már ilyen katasztrófális helyekre mint D21 szokok vissza mert ott megy a ki mit fejleszt, milyen cég mit adott ki, szal szakmai cuccok. Nem azt mondom, hogy ne írjatok személyes hozzászólásokat, írjátok csak ettől lesz emberszagú a fórum, de lehet hogy el kéne kezdeni írni az olyan hozzászólásokat is ahol olyanról is szó esik hogy Maya, nem? Lehet csak én vagyok ilyen kedvemben, de én amikor a Max fórum indult itt SG-n akkor ment a pörgés mit hogy merre hány, engem ez vonzzott az egészben, ez is így indult de lassan már csak azért nézek be hogy megtudjam ki mit evett ki mit nem :| Youth személyes vallomása... "