Maya
-
Ez valóban így van. És hogy ne legyél egyedül Youth, én is írok egy rövidebb commentet.
Lassan több fórumtali lesz mint hozzászólás a fórumban srácok :) (egyébként valszeg én is megyek csütörtökön). Szerintem egy "Maya" megnevezésű fórumon igenis mayáról legyen szó. Nekem 1 hónappal ezelőttig annyira tetszett a légkör hogy 5 percenként frissítettem a fórumot hogy megtudjak új információkat mayáról renderengineekről és egyéb fontos dologról, és persze rólatok, de most napi 2* frissítek és akkoris csak annyit látok hogy kinek milyen pólója van, meghogy mikor volt a legjobb hangulat a meetingen :). Skacok&lányok tényleg senkinek nincs kérdése mayával kapcsolatban? Mert már egy hete nem olvastam olyan hozzászólást ami igazán mayával foglalkozozz volna (persze ez erős túlzás)
Deko: Az elefánt izületei és csontjai nem egészen olyanok mint az emberéi. Például az elefántnak nincs térde. Illerve nem elöre hanem hátra csuklik, és közel van a hasához. A bokaizület előretolásával és a térdizület hátrahajlításával jár kel a kis komisz :) Ezért néz ki úgy mintha nem lenne térde. (ha nem felejtem el teszek felé neked képet elefántanatómiáról) Egyébként a tutor alapján csontoztam szóval a vázrendszer ugyan olyan + a srác mutatott elefántcsontvázról képet is.
Aldaryn: Köszi szépen. Kiselefánt meg kell. A kiselefánt aranyos jábor állatfajta :). Mindnki szereti a kiselefántot. nemá hogy ne kelljen. Környezet az nem biztos hogy lesz, neked már ugyan elmondtam hogy miért de had tudják meg a többiek is. Ezt gyakorlásnak szántam és annyit akartam vele elérni hogy nagyjából átlássam a poly modellezést és uv-zést. Nem hiszem hogy ezt tovább kéne még fényeznem. DE perstsze lesz még pár render.
A fentebb említettekbe youthhoz hasonlóan én is a saját véleményemet fogalmaztam meg.....