Maya
-
Élménybeszámoló:
Köszönöm mindenkinek, hogy eljöttek!!!
Nagyon jól éreztem magam...ez most kegyetlen jó tali volt!!!
Rég röhögtem ennyit egyhuzamban :), de nem csak én fetrengtem a röhögéstől a földön :P
A legjobb hangulat olyan 23-tól 1-ig tartott...!
Ehhez jött még a csövezés is!!!
Tehát ehhez mérten lépjen le mindenki korábban...nem tudjátok mit vesztettetek :)))
Szép kis disznóólat hagytunk ott, mi? :))))))
Érkezési sorrendben:
Maron: - remélem jól írtam a "valós" nickneved :) ...nagyon örülök, hogy megismertelek, kár, hogy nem tudtál sokáig maradni, de legközelebb a csövezés végéig nem engedünk haza!!! :)
-Meg akartuk örökíteni a héjáig lerágott fél citromkarikád!!! Nagyon poén volt!
-A barátod meg tényleg jó fej...:P
Pheonix: Részemről a szerencse, hogy megismertelek! Nagyon állat volt a pólód :P
Te törted meg a hallgatás csendjét az elején :P
Kár, hogy nem maradtál csövezni!!! :)
Lekonel: Mekkora csövezés volt, mi? Nagyon hoztad a hangulatot is!!! Főleg, ha arra gondolok, mikor nem találtál minket az emeleten :P
-Tök jó, hogy ennyire ismered Pestet...simán hazajutottam :)))
Youth: Na végre megtiszteltél a jelenléteddel minket.... Ennyi hülyeséget honnan találtál ki???
Komolyan mondom, hogy komolytalan vagy :))))
Tessék, csövezés is volt! :P
Lekonel + Youth: Miért nem akartatok feljönni a Gellért-hegyre???
Már próbáltam mindehogyan rábírni titeket, de...
Csak nem mert nem volt kivilágítva az út és nem láttunk semmit??? :P
Deko: Hát az a barack és márványsajt nem illett a képbe ill. tányérba (legalább neked ízlett :), de a csirkemell és a sültkrumpli tényleg finom volt. Köszi!
Kár, hogy nem jöttél csövezni :(
Legközelebb nem engedünk haza, azzal az indokkal, hogy aludnod kell...vagy csak ha 30 perc múlva vissza jössz, mert az nem járja, hogy hazamész és nem alszol!!! :P
A vágókésedet szétkaptam...még müködik??? :P
-A Te barátod is jó fej volt - bár tőled ez megszokott :)... ő is sok poént elsütött :P
Ezuton üzenem annak az illetőnek, aki a 3.-ról egy Bartók Béla úti lakásból sörrel lelocsolta Youth-ot, Lekonel-t + engem, hogy legközelebb vagy minőségi sörrel lepjen meg minket, vagy ásványvizzel, mert olyan büdös volt a sör, hogy tényleg emelte a csöves közösségbe illeszkedésünk hangulatát :)))))