Maya
-
Na skacok, most hívott haverom, akitől a szervert tudnánk bérelni. Azt mondta, hogy van egy kedvezményes konstrukció a számunkra: évi 20 rongyért bérelhetnénk azt amit már leírtam, minden igényünket kielégítené, még IRC chat is lehetne rajta, körlevél, ftp minden. Aztán további dolog, lehet meg tudom vele dumálni, hogy írja meg az oldal hátterét, marhára ért cgihez, php-hez minden webes dologhoz, úgyhogy ez is megoldható lenne, a grafikát nekünk kell megcsinálni, de ez a kisebbik gond, ezt már csak megtudjuk csinálni. Winyót ettől függetlenül kell vennünk, hogy tudjunk mire pakolni a serveren.
Szerény véleményem szerint évi 20 ezer forintot össze tud hozni a társaság, még akkor is ha a szervezők közül kiesik valaki, vagy cserélődik. Érdemes ezt megfontolni, mert ennél jobb ajánlatot nem fogunk kapni soha sehonnan! Én ezügyben megtettem amit meg tudtam, az oldal fejlesztéséhez maximális odaadással állok hozzá, írok tutort, fordítok leírást, textúrákat teszek fel mindent, de ehhez szükség van rátok is!
A labda feldobva...