Maya
  • Mayer
    Köszi Aldaryn! Örülök hogy teteszik a design, de igazából azzal van a baj hogy nem egy flash az egész, hanem külön swf-ek, szóval elég bután néz ki mikor menüpontot váltasz, de talán majd a következő webem jobb lesz. Ap-re is felteszem amint visszajöttem. Szeretem azt a közösséget. 1. helyen is van a linkek közt az oldalamon :).

Gyraph: Köszi! ma kezdtem, el de beszarás milyen lassan csinálja a faszi. Az egyik part-ba bele is aludtam :). Tényleg jó a módszer, csak nagyon részletes, és kicsit fársztó, de végülis ha van türelme az embernek akkor csont ugyan olyat csinálhat mint az eredeti. Nekem egyébként van még 2 part a 2. CD-ből, de malyd akkor folytatom ha visszajöttem. Tuti hogy jól le fogsz hagyni :(. dobsz föl képet hogy hol tartasz?

FÓRUMTALI: Nekem jövő hét után bármikor jó (nagyjából) kivétel keddek és péntekek.

Maroon: Az annyi idős csajok mint te leginkább plazak neonjai alatt sütttik a pofijukat, de te nem. És erre mondtam én hogy dícséretes. Fiatal alatt meg annyit értek, amennyi vagy. Néztem a honlapotokat ugyanúgy mint ahogy Peet is (ha jól sejtem) :).

Még reggel nézem az üziket ha valakinek fontos közlendője lenne nekem :).

MaYer left!