32214
Maya
  • oryon
    Talán kocsma lenne minden lakásban és nem lenne elmosott tányér és nem lenne egy tiszta ruha és....jobb bele sem gondolni :)
  • youth #7482
    Ha félreérthető lenne a vége akkor nem így szántam... csakhát a mai világban... Néha elgondolkodom rajta, hogy én vagyok egyedül heteró ezen a földön? De most komolyan, annyi a buzi beszarás... :(
  • youth #7481
    Hajrá csajok!!!! Mutassátok meg!!! Mi lenne a férfiakkal nélkületek???
  • Penatesz
    Darkboy: ezt a konyvet erdemes megvenni,mivel a bolti ara 6000 Ft alatt van,de kapsz hozza 2 CD-t es ha tenyleg vegigcsinalod a konyvet,akkor az egy stabil alapot fog nyujtani neked a kesobbiekben.

Oryon: en rajtautesszeruen zarandokolok el a #maya-ra,de idaig meg senki se szolt hozzam,es mikor felmegyek,akkor mindig csak (max) 2-3 ember lezeng a szobaban.Ezek kozul is altalaban a bobeszedu inz-el es w00tal futok ossze.
  • oryon
    Sajna az egész "iparban" ez van.
    Egyszer eljön az az idő is, hogy...
    De addig is örülök, hogy +1 lány is van itt! :)
  • maroon
    Szóval akkor csak Deko meg én vagyunk egyedül lányok a csapatban?? Hű! :) Hát itt nincs nőuralom... :)
  • oryon
    Módositom: most 45 perc alatt kaptam egy hi! szöveget :)
  • oryon
    Deko: nem szólhatsz semmit! Ahogyan tudtam mentem a csatira, de a 4 emberből csak én beszélek és senki más :(
  • oryon
    Jó nyertél.! Maradjon mese :P

Ha már itt tartunk a Csibefutam fázis-animációs módszerrel készült???
  • oryon
    Még egy lány a csapatban! Jeee. :)
    Légy üdvözölve!
    Remélem ez év végére már 50-50% lesz a fiúk-lányok aránya :P
    Csalni nem ér (operáció)!!!
  • Aldaryn
    Ha már itt tartunk, az animációs film kategóri már foglalt ám!! :) Mekk Elek kalandjai, vagy pl. a Csibefutam birtokolják ezt a patinás titulust.

Egyébként úgy vélem, az, hogy mi "mese", és mi nem, az teljesen más csoportosítás. A Tom & Jerry pl. rajzfilm,... a Ghost in the shell is rajzfilm, manga, de mesének nem igen nevezném. Hasonlóan Az Ice Age egy mese, míg a Final Fantasy CG animációs film inkább komolaybb scifim, nem mesének nevezném.
  • oryon
    Nagyon tetszik a honlapod!
    A poly modellezéssel is jól haladsz!

-Valaki felkészíthetne ilyen fokú honlapkészítésre! :)
  • oryon
    Ja igen, a múltkor félreértthetően írtam: egyáltalán nem korfüggő és én is nézek a mai napig MESÉT!!! :P
    Csak szeretném, ha a cg-s mese és a rajzolt mese más nevet kapjon :P, mert ahányszor megemlítem egy-két embernek, hogy mi a hobbim azt hiszik ps-ben rajzolgatok...:)
  • oryon
    Ez tényleg romos....gratu!
    De most az egyszer lehet, hogy fenn áll az a csoda, hogy még nálad is romosabb hidat építettem :P
    Komolyan, megmutattam pár embernek és nem látták a hidat benne...
    Lehet azért, mert egy épp hidat építettem és aztán teljesen tönkretettem és már annyira nem hasonlít egy hidhoz...:P
  • oryon
    Nem a "mesét nézek" gonddal volt a bajom, bár én már mindjárt 20 éves leszek, hanem, hogy mindenki így nevezi az ANIMÁCIÓS FILMET!!!!
    Nem =.
    Én is nézek a mai napig meséket és ANIMÁCIÓS FILMEKET :P

A Finding Nemo-ban az volt az első ami "szakmai" szemmel feltünt, hogy tényleg nagyon szép és sok-sok színnel teli a víz alatti világ!!!!
  • szjozsef
    Szevasztok! Fent található a villámvadászon a következő finomság : 03.27.04.digital.tutors.insider.1.04-ag
  • Darkboy
    és nem tudod, hogy e-book formában honnan lehet letölteni? mer google-be nem találom
  • Penatesz
    Maya a 3D vilaga. Jelenleg ez az egyetlen magyar nyelvu szakirodalom.

Deko:Peetel mar beszeltem.Vele is fogok majd valamikor talalkozni.Par dolgot feltoltok majd,ami esetleg erdekes lehet a szamodra,remelem fogsz talalni olyat amit tenyleg fogsz tudni hasznositani.Amugy a #Maya-n voltam mar,csak inz-en kivul senkit sem lattam ott,o pedig nem volt az a beszelgetos tipus,ugyanis irtam par sort,de semmire sem valaszolt,de majd eroltetem kicsit jobban a dolgot.
  • Darkboy
    hi, nem tucc egy jó maya kézkönyvet, ami magyar? plz
  • Davidka
    Nagyon köszi!
  • Darkboy
    na már nem kell :)
  • Darkboy
    vagy serialt
  • Mayer
    Deko: Kék hangulatomban voltam most mit csináljak !:).

Maroon: Köszi de az elefént nem is az én munkám hiszen csak egy tutor szóval mintha nem is én csináltam volna, de azért köszi :).

Gyraph: Én total lemásolom a tutort. Nem azért mert fejből nem tudnám, hanem azért mert ha ugyan olyan lesz a modellem, akkor AZ UW-zés is ugyan olyan lesz, és nekem az a lényeg. Ugyanis nem tok UW-zni :(. Szóval pont ugyan annyi polyból áll az elephantom mint az eredeti :) lol

Ákos: Gratula az 5 csillagokhoz. Ha visszajöttem írok a topicodhoz.

na mentem. 1 hét és vagyok.
    by all!
  • maroon
    MaYer: most néztem az elefántodat. Hát ez csúcsszuper! ;) Nagyon tetszik! Úgy látom, lesz még mit bőven tanulnom... :)
  • maroon
    MaYer: "Az annyi idős csajok mint te leginkább plazak neonjai alatt sütttik a pofijukat, de te nem." Köszi! Ez jól esett! :)
    Egyébként én is néztem a honlapodat! Szerintem nagyon jó lett. ;) Nekem tetszik a kék szín, mert az a kedvencem... :)
  • maroon
    Youth: Köszi! :)
    Angol tanfolyam: nem, én Pitmanra megyek. Barátnőm ajánlotta, ő is jön (a honlapomon Willdi néven található :)). Remélem sikerülni is fog...
  • deko
    Penatesz: olvastam a privid, ha tudsz hozz nekem maya5 alatt működő BPtoolt. Meg amit gondolsz, majd mazsolázunk egymás wincsijéről:) Ja és beszéljétek meg Peet-el, hogy hol és miképp találkoztok. (mégvalami penatesz, a chat miattad is készült ám)
    Most megyek kicsit kertészkedni, aztán megtámadom a velencei tavat:) estére visszanézek, by.
  • deko
    Mayer: ha még benne leszek a reggeli raportodban:
    - egész jó lett a site-od, de miért kék? minden kék...
    Nekem a zene beleépítése a site-ba kicsit erőszakos. Nem csak a tiedről beszélek, hanem úgy álltalában. esetleg ha default-ban nem indul el, akkor OK.(a zenéket nem hallgattam meg, de majd megteszem)
    - az elefánt is jól halad, egységesen van felépítve...

na hajrá, ha hazajössz, azonnal jelenésed, ITT :DDD
  • gyraph
    antidot.no-ip.org
    graffixlab.no-ip.org
    Antidot-on biztos van...
  • gyraph
    A reszletesseg sose gond. :) En altalaban ugy szoktam ezeket a tutorokat nyomatni, hogy megnezem a videt es aztan elkezdem kotogetni magamtol, es ha elakadok valahol, akkor visszanezem megint, ugyhogy enyem sem lesz 100%-ig azonos, de megint uj modelezesi technikat tanultam az biztos.
    Kepet persze, majd teszek fel, de meg kicsit csinositok rajta reggel, most pedig annyi erom van, hogy eppen elhuzom magam az agyig...akarhogy is szamolom ma is mayaztam 11 orat. :)
  • Davidka
    Ja, hát azt gondoltam, hogy le lehet szedni :) De melyik hubról? Van valami külön maya hub? :D Csak mer ilyen Kolin, meg hasonlókon kicsit körbenéztem de nemigen van (gondolom, mer nem hemzsegnek az emberek,akik ezzel foglalkoznának...)
  • Mayer
    Dávidka: DC++-ról mindent le lehet szedni :). Ezt fölösleges kérdezni. A neten pedig a http://www.lostpencil.com/ -on meg tudod rendelni ha gondolod.

Na mostmá tényleg MaYer left!
  • Mayer
    Köszi Aldaryn! Örülök hogy teteszik a design, de igazából azzal van a baj hogy nem egy flash az egész, hanem külön swf-ek, szóval elég bután néz ki mikor menüpontot váltasz, de talán majd a következő webem jobb lesz. Ap-re is felteszem amint visszajöttem. Szeretem azt a közösséget. 1. helyen is van a linkek közt az oldalamon :).

Gyraph: Köszi! ma kezdtem, el de beszarás milyen lassan csinálja a faszi. Az egyik part-ba bele is aludtam :). Tényleg jó a módszer, csak nagyon részletes, és kicsit fársztó, de végülis ha van türelme az embernek akkor csont ugyan olyat csinálhat mint az eredeti. Nekem egyébként van még 2 part a 2. CD-ből, de malyd akkor folytatom ha visszajöttem. Tuti hogy jól le fogsz hagyni :(. dobsz föl képet hogy hol tartasz?

FÓRUMTALI: Nekem jövő hét után bármikor jó (nagyjából) kivétel keddek és péntekek.

Maroon: Az annyi idős csajok mint te leginkább plazak neonjai alatt sütttik a pofijukat, de te nem. És erre mondtam én hogy dícséretes. Fiatal alatt meg annyit értek, amennyi vagy. Néztem a honlapotokat ugyanúgy mint ahogy Peet is (ha jól sejtem) :).

Még reggel nézem az üziket ha valakinek fontos közlendője lenne nekem :).

MaYer left!
  • Davidka
    A Lost Pencil tutorokat honnan szeditek? Az pénzbe kerül? Vagy ingyen le lehet szedni (esetleg DC++ -ról?)
  • gyraph
    Mayer! Koszonom szepen!!! /tesztelgetem az SP2-ot es a beepitett tuzfala nem szereti az atw-t.../ Nagyon jol haladsz..szep lesz!
    En most fejeztem be a 2. CD-t. Nagyon tetszik ez a modszer, ahogy a ficko a videoban modellez.
  • youth #7447
    Hali!
    Na kiraktam cgtalkra a kocsit ha érdekel valakit: bmw topic
    Bye
  • youth #7446
    Na még pár csaj jöhetne és akkor szervezhetnénk egy... őőő... grillsötőversenyt? pogóbajnokságot? fordítotpoló versenyt? :)

Üdv a csapatban Maroon! -ha még nem mondtam volna...

Jövő hét után utazi kel az angol tanárom szabitra szal én akkor ráérek ugyanis énis angolra készülök, nekem is szept. elején lesz a vizsgám... Maroon, te is Pannonra mész?

Na megyek tova...
  • maroon
    Ja, egyébként változott a programom a fórumtalival kapcsolatban. Szóval ráérek augusztus 21, 23, 28, 30 (egész nap); 20, 25, 26, 27 (csak délelőtt)...
    (Augusztus 9-19-ig angol tanfolyamra megyek és ha minden jól megy, szeptemberben meg is lesz a középfokúm... Majd gondoljatok rám légyszi! ^_^)
  • Aldaryn
    Gratula a webedhez Mayer!
    Nagyon kellemes lett a flash design!(ez nagy sz az én számból, :P nem szeressem a flash oldalakat...:o) )

Csak az a zene... nem, nem maga a zene,a mi rossz, csupán érdekes hatást kelt, mikor szimultán megszólál bármilyen flash oldal aláfestő muzsikája a melett, amit épp hallgatok. :)

Esetleg, kemény kritikára felrakhatnád az AP web témakörébe. ;)
  • maroon
    Mayer & Boba: a fiatal alatt mennyit értetek? :)
    Egyébként azért érdekel a Maya (ha már így szóba került), mert szeretek rajzolni (főleg mangában), képregényt is csinálok és jó lenne (majd...) rajzfilmben (ill. animációs filmben) látni a művemet...
    Nameg nem árt, ha fősulira vagy egyetemre úgy megyek, hogy ismerem ezt a programot is... :)