Maya
-
----NEM LESZ TALÁLKOZÓ!!!----
Én sajnálom a legjobban, de NEM lesz találkozó :(
Nem magam miatt, mert ráérek, megszerveztem mindent,stb.
Sajna tudomásul kellett vennem, hogy már csak Peet jött volna :(
Persze szívesen el mentem volna beszélgetni egy emberrel is, főleg ha Peet az, de így már nem SG találkozó :(
-Peet: Remélem nem haragszol...tényleg sajnálom!
Majd legközelebb, ha tényleg komolyan gondoljátok és akartok egy SG talit, akkor lesz, de akkor többen kell, hogy legyünk...egy olyan időpontban, amikor mindenkinek jó!!!
Jó, most ez az időpont nem lett jó szinte senkinek :( és megértem azokat, akik nem tudtak volna eljönni.
De nem kis energiá és pénzt fektettem a találkozó megszervezésébe..."kihasználok" embereket (ezt utálom) és elhalasztok dolgokat, hogy ott lehessek, mert én tényleg szeretnék találkozni, beszélgetni Veletek.
Akkor legalább annyit fáradjatok, hogy leírjátok, hogy ki mikor ér rá, hogy összerakjak egy olyan napot, amikor mindenkinek jó!!!
Nekem még itt a nyáriszünet :), én is melózom :(, de teljes mértékben csak ekkor érek rá,mert Szeptembertől egyetem és akkor már nehezebb...tehát ha lehet még Augusztusban!!! Köszönöm és elnézést a "durva" szavakért, de rosszul voltam egész héten és erre ez fogad, így mostmár egy kicsit csalódott is... :(
Pedig már beleéltem magam :(
-Köszönet egy "barátnak" (ő nem szereti ezt a szót :) aki megóvott egy újabb és nagyobb csalódástól...