Maya
  • RenderMan
    Először is mindenkinek Boldog Új Évet! Remélem legalább olyan jót bulizott mindenki szilveszterkor, mint én!

Köszönöm nektek a sok segítséget, amit a munkámhoz kaptam. Egyébként elég jól haladok vele. A modellt Maya-ban összedobtam kb. 6 óra alatt, aztán jött a szenvedés Max4-ben. Már azt is elfelejtettem, hogy hogyan kell textúrázni vele. Asszem néha benézek majd a Maxos fórumba is. Sajnos a képről, amit kaptam a melómhoz nem nagyon lehetett textúrázni. Az nem úgy szokott lenni, hogy a készítendő modellt megfestik szemből és mondjuk oldalról, hogy a 3D grafikusnak ne keljen szenvedni vele? Az arcát és a kezeit pl. egyáltalán nem tudom felhasználni. A CaracterStudio-hoz még keresnem kellene némi tutorialt, elég gyenge vagyok benne. Persze Maya alatt a komplett munka nem vett igénybe két napnál többet. Remélem nem minden cég kéri Max4-ben a munkákat 8(

Itt egy kép a kész modellről:

Zocsi: Szerintem a Max soha nem lesz olyan jó, mint a Maya. Tapasztalatból tudom 8) A Mental Ray csak Maya 4 alat fut.

Mage: Igazad van a Mental Ray for Maya nem ugyanaz mint a Raytools. A Raytools csak összeköti a Mental Ray 2.1-et a Maya 4-el. Mental Ray for Maya-t még nem nagyon találtam sehol. Elég friss a cucc.