Maya
  • Boba
    A macerásabb használat... hát... a wrap-ot elkészíteni plusz fél óra, ennyivel macerásabb szerintem. Hogy ki milyen gyorsan modellez nurbs-el vagy poly-val az meg az illetőtől függ szerintem. Textúrázás-ra már mondtam, hogy 3d-s festőprogit használnak. És nem látszott nehéznek, a csaj pár klikkeléssel varázsolt egy szemalatti ráncot a Kaminó-i bolgyón élő csajra (Taun-wee talán a neve). Renderelésnél meg én azt vettem észre, hogy mind1 milyen módszerrel renderel, alapból szebb értéket ad (nekem ez jó pont, hogy nemkell a teszeláció beállításaival időt eltölteni főleg úgy, hogy szinte hasrapacsi alapon csinálnám). Tehát az Mr-nél alapból szebb és gyorsabban számolja a nurbs-t. AA-ja szintén szebb, hogy gyorsabb-e azt nemtudom. Fogalmam sincs.

És sehol sem mondtam, hogy nurbs-t vagy poly-t kell használni. Csak mint alternatívát szeretem, hogy van választás. Nekem mind a kettő tetszik, az tény hogy nagyon más a hangulata a kettő technikának szerintem.

Peet, a képeket vagy a Dvd-t? (A képek mehetnek pl a villámvadászra? 3-4 képem már most van, pl Yoda bácsi, akkor a pókszerű izé, meg a rovarszerű Geonosis-on élő rovarokról is.)