Maya
-
Na, akkor Deko pontosította az időpontot. Ha jól értelmeztem, akkor a Boráros téren lenne a találka, azon belül egészen pontosan hol gondoltad Deko? Én mindenképpen megyek, akkor is, ha nem:)) Az időpont is jó, a hely is, remélem még a nap is sütni fog:) Oryon, tudjál jönni, Mayer, Panic, Inz, Boba, mindenkit nem fogok felsorolni, gyertek, mert csak!:)
Az oldalra szerintem külföldi tutorok fordítását is fel kéne tenni, persze a szerző előzőleges beleegyezésével, mert erre is volt már igény itt a fórumban. Meg ugye vannak ilyen okos írások, amik úgy általában 3D-vel kapcsolatosak, pl hogyan állítsuk be a jelenetünk fényeit, jó textúrázás alapjai, satara, ezeket régen olvastam, a textúrázósat fordítottam is, csak meghalt a winyóm, és elveszett minden. Majd megkeresem újra. Szal hajrá skacok, ezt az oldalt meg kell csinálni, mert mindenkinek van rá igénye! Deko, neked meg nagyon köszönöm az egész társaság nevében, hogy a tapasztalataid ellenére buzdítasz minket! Nem is tudom mit kezdenénk nélküled:)))