Maya
  • deko
    Üdv!
    Elsökörben szeretném megmutatni meddig jutottam a MAYA oldal ollózgatásával.
    Amúgy olvasgatva a hozzászólásokat ezzel kapcsolatban felmerül pár olyan probléma, gondolat,amit nem ártana előbb górcsőr alá vetni, mielőtt az anyagiakon kezdetek el beszélgetni.
    Előbb álljon össze egy használható környezet, felület, aztán legyen tartalom.
    Ha ezek megvannak és valóban működőképes a gárda együtt, akkor talán érdemes azon gondolkodni, hogy anyagiakat
    is fektessünk bele.
    Addig szerintem kicsit pihentessük ezt a részét, és próbáljunk meg együtt működve felépíteni egy használható site-ot.
    A Maya felhasználói felület webre ültetve sokatoknak tetszett, ezér tovább alakítgattam a környezetét.
    Természetesen ez még mindíg csak felületes elképzelés:
    Maya site

a következőkben leírom én hogyan tudom elképzelni a előzetes felkészülést erre a site-ra:

-Menüpontok:
    jelenleg azokat a menüpontokat raktam fel, ahova már nagyrészt készülhettek tutorok.
    a menük átírhatók, tovább fejleszthetők.

Tartalom:
    A Főoldal bevezetője, egy általános séma kialakítása. jelezve esetleg a legutolsó feltöltések dátumát, a feltöltő nevét. meg mittomén... gondolkozzatok mi kerülhetne a főoldalra.

A menük tartalma:
    Az általam elképzelt megvalósítás egyszerű.
    1, Más veboldalak belinkelése (mint most a fórum), azaz olyan tutoriálok megjelenítése
    a Maya oldalon, mely már létezik és a felhasználója nem szeretne változtatni rajta.
    2, Olyan tutoriálok,melyeket a saját designunkra szabhatunk, de legyen egyszerű, hogy bármelyikönk
    akár HTML szerkesztőben, vagy esetleg Wordben összeollózhatja. Lásd. az általam feltett tutort
    a Painteffets tab alatt. (klikk az outliner ikonon)

A tartalomban természetesen sok lehetőség lenne, éppen ezért ezeket előre meg kellene vitatni,
    mert a deign csak ennek tudatában készíthető el.

Szeretném ha kicsit töprengenétek, egyenlőre több infót nem zúdítok rátok, pedig
    a tizedét sem írtam még le a gondolataimnak.

Kérlek benneteket, írjátok le ide, vagy doc file-ba a gondolataitokat, elképzeléseiteket, hogy elindulhassunk a megvalósítás útján.