Maya
-
Hi. Bocsi, hogy most ritkán vagyok...
"If you convert the NURBS surface with construction history on, you can edit the NURBS surface and the polygonal surface will be recreated to match."
"You can select the original objects using the outliner, hypergraph, attribute editor, or channel box. As long as construction history is on, when you edit the originals, the boolean result updates automatically."
Böngésztem a maya helpjét és rábukkantam ezen érdekes szövegekre, amire csak azt mondom: "Igen, a Maya igenis professzionális csomóponti rendszert használ..."
-Bele lehet kötni, mert egyesek szerint a Maya csak "fél" professzionális csomóponti rendszert használ...szemben a teljesen prof. csomóponti rendszerű Houdini, de ha ez csak "fél" prof. cs.rsz. akkor nem merem elképzelni a teljeset :)
Egy szó mint száz: Imádom a Maya Node rendszerét.
-Ennyit "melyik a jobb 3D-s progi...?" kérdésre:
"Nem a mese a lényeg, hanem a MESEMONDÓ!!!"
A legutóbbi Exposé-t Blender felhasználó 1. helyezzéssel nyerte.
Én meg egy nyavajás kockát sem tudtam lerakni benne...:)
-A legjobb HELP amit találtam: Maya/Help/Contents...
Átlátható, részletes és mindig találhatsz benne új, érdekes, ismeretlen menüket, tippeket, trükköket :)
Higyetek nekem, ha azon valaki lépésről lépésre végigmegy szvsz min. félprofi lesz...elméletből biztos :P
Most épp a poly modellezést nézem át és annyira "részletesen" mutatja be a különböző menüpontokat, hogy már bánom, hogy nem a Mustangom elött néztem meg....If I Could Turn Back Time... :D