Maya
  • Mayer
    Na sziasztok!

"Megszöktem" a családi üdülésről :). Na jó jó elkéredzkedtem anyámtól :). A lényeg, hogy már itt vok. Neki is álltam tegnap este valaminek nem tudom még mi lesz belőle de eddig itt tartok. Ha lesz kedvem meg egy kis indittatásom akkor folytatom. Egyenlőre csak Vrayyel játszok.

A tervek szerint az eddig elkészült ceruza heggyel bele lenne szúrva egy tojásba, aminek lenne 2 lába. És az a 2 golyószerű nehezék pedig a 2 szeme lenne neki :). Értelme semmi tudom de ez van :DD. Nem tok má mást csinálni. Itt ez a pályázat is deko, és én meg ilyeneket nem tudok. Hidat, na bakker. Most tanulom a poly modellezést, NURBS-ből meg ilyet nem lehet. De akkoris indulni fogok :).

A (poly) modell mayában készült, és maxban Vray-el renderelntem. <<< Van úgy, hogy nem elég egy hangszer a szép zenéhez :).

Pörgettyű1
    Pörgettyű2
    Pörgettyű3

Ui.: Megnéztem tegnap a Harry Potter 3-mat. Bazze, az egész full CG :). Nincs olyan perc, hogy ne lenne benne computer. Nagyon tetszett. :D WARD ha oldasod a topicot, elismerésem a fúriafűzért nagyon pöpec lett. Csak a textúrát festetted?