Maya
  • SpotLamp
    Hali!

Youth! Gratula a verdához! Ezt akár a csajoknak is lehet mutogatni "az én autóm" címmel... tuti működne a dolog :)))

Nem értem ezt a maya to max konvertálási problémát. Én ebben eléggé otthon vagyok mert mayában dolgozom de a munkákat maxban kell leadni, szóval szívesen segítek ebben. Túl vagyok már jópár ilyen problémán :) Viszont azt nem értem mért kell maxba tenni valamit mikor a maya legalább olyan jól (hanem jobban) renderel... Lehet lemaradtam valamiről :)

Hajszimulációs tutorialom fenn van peetmaya könyvtárában a villamvadasz szerverén. Lehet leszedni, de most jutott eszembe hogy a camtasia codeket nem tettem fel mellé! Ha beérek a munkjahelyre ezt pótolom. Több részes lesz a hajszim tutorial, ez az első darab. Remélem segít majd sokaknak. Ma elkezdem feltölteni az izmosabb Photoshop textúrázás tutorialt is. Egy Apach helikopter fém borítását készítem el benne. Lényegében minden olyan fogás benne van amivel a legtöbb textúrázási feladatot meg lehet oldani.

A fórum legjobb képei versenyre én is beneveznék! Ha jól számolom Bruce pár napon belül elkészül :)