Maya
-
Üdv mindenki!
Egy napot nem vagyok, és annyit írtok, hogy belefárad a szemem mire elolvasom :). Próbálgatam egy kicsit a camera transfert. Nem igazán lehet megodani ebben az esetben úgy hogy relative kevés poly legyen, és az import is gördülékenyem menjen. Az igazság az hogy relative rohadt soka poly ( röpke 1.5 millió :)). Ezt még az én gépem se nagyon bírja. Max scanline rendernek 4 percébe került egy kép standard beállításokal (ez álltalában 3 másodberc szokott lenni persze környezet nélkül). Szóval lehet hogy ez a megoldás storno, hacsak valaki, aki nagyon otthon van ebben az inportálgatásban nem akarja átimportálni nekem :)). Ha kevesebb polyt használok, akkor nem lesz szép a modell :/. Bazz.
Oryon: Vannak buktatók. Pl.: ahogy panics mondta atengejek nem egyeznek tehát lehet kavar. + a méretezés sem egészen ugyan az. Nekem csak elhanyagolható 60 000 *-esére kellett növelnem a fényképezőt hogy a kamera be tudja hozni full képben :) ( mondonam se kell hogy mindez 1.5 millió polyval nem volt túl kellemes). Asszem maradok MR-nél ebben a projectben. Azért importáltam maxbe, mert te is láthattad, hogy milyen gyönyörü képeket csinál vray pillanatok alatt.
Youth: Gratulálok DigitArthoz! Örülök ha örülsz meg minden :))... érted. A kocsi szerintem is jó, és amikor azt mondtam hogy alakítgassad még a shadereket, akkor csak egy megjegyzést akartam hozzáfűzni in medias res a fogalmazványomhoz, és nem pedig mélyremenő elemzést adni a hibáss illetve hibátlan részekről és shaderekről :).
SpotLamp: Örülök hogy megismerhetlek. Ahogy kivettem az eddigi hozzászólásaidból, te már régebbóta vagy itt mint én, tehát csak mint újonc köszönök :). A tutorokat én is várom. Azt mondat hogy főállásban 3d-zel. Ha jól értesz MR-hez (ezt feltételezem persze ) akkor ha nem nagy gond megkeresnél ICQ-n vagy valahol, hogy segíts egy kicsit FG belövésében ? Itt az icq számom: 163465702.
És itt egy kép a fényképezőmről, amin megnézheted, hogy milyen zajos a GI. Nem tom V-ray miért nem csinál ilyet. Előre is köszi.